Ziua mea de lucru ca bookmaker

Guest post
Ziua mea de lucru ca bookmaker incepe foarte devreme asa ca ma trezesc la 6.30 cu speranta, de multe ori desarta, ca o sa am parte de o dimineata insorita. Stiu ca ma asteapta o saptamana foarte plina. Stiu ca trebuie sa fiu concentrat si fara greseala. Stiu ca daca ma voi simti prea tensionat o sa-mi aduc aminte ca exista o echipa numita FC Comisia Carnii Botswana (FC Botswana Meat Commission) si o sa pufnesc in ras.
Munca e munca, toata lumea stie asta, dar eu sunt BOOKMAKER si asta e altceva, nu ma plictisesc niciodata. In fiecare zi se intampla ceva diferit si neasteptat, de aceea iubesc meseria asta. Intotdeauna ma asigur ca plec de acasa devreme – da, si aici traficul e o problema! – si ajung la birou cu un singur lucru in minte: cafeaua de dimineata. Este ingredientul care ma face sa functionez rapid si bine pe intreaga zi.
Ne instalam la locurile noastre si incepem. Fiecare dintre noi are un calculator cu cate 3 sau 4 monitoare. De jur imprejur in birou, avem televizoare pentru a putea urmari toate stirile si toate meciurile in acelasi timp si cat mai repede posibil. Arata ca un fel de Wall Street al pariurilor, dar la o scara mai mica, desigur.
Lucram cu cifre in fiecare zi si nu avem voie sa gresim asa ca atmosfera din birou este, de obicei, foarte concentrata. Dar, bineinteles, mai si radem. Cel mai mult ne distreaza numele echipelor din diverse ligi si sporturi. Cum ar fi echipa elvetiana „Tinerii Baieti din Berna” (Young Boys Berna) – exista si baieti care nu sunt tineri!? – sau faimosul club argentinian „Chaco For Ever” (Chaco pentru Totdeauna) – care in ciuda numelui au stat doar doi ani in prima liga.

Sau multe nume pe care le gasim in liga din Botswana, precum: „Naughty Boys” (Baietii Obraznici), „Killer Giants” (Gigantii ucigasi), „Golden Bush” (Tufa de aur), „Man Machine” (Omul-Masina), „Home Sweepers” (Maturatorii Casei) si „Triple Action” (Tripla Actiune). Bineinteles ca nu ramanem niciodata fara subiecte de gluma.

Autor: Condrea Paul Catalin

1 COMENTARIU

  1. Salut Alex,
    Imi poti da niste sfaturi? Vreau sa fiu bookmaker, de copil m-au pasionat pariurile, iar in ultimii ani le-am luat in serios, asta pentru ca obtin chiar profit de pe urma lor, datorita unor sisteme pe care daca le joci cu disciplina si rabdare, nu ai cum sa pierzi.
    In ultima vreme m-am plictisit si de asta, se apropie licenta, termin facultatea, si vreau sa ma apuc de ceva serios, cum ar fi sa fiu bookmaker.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.