Zile si nopti de ratacire

Cel mai frumos gand mi-a fost ingropat in deznadejdie de clipe traite in minciuna. Mi-am mintit sufletul sa creada ceea ce nici mintea nu stia. Am fost orbit de regula pe care mi-am croit drum prin viata planificandu-mi timpul avand ca scop motivul.
Aveam nevoie de ceea ce cautam. Vina mea era ca nu stiam exact ce este. Am aflat atunci cand s-a terminat, atunci cand intrebam noptile daca imi merit zilele!
Nici puterea de a visa nu imi alina suferinta!

El mi-a povestit!
I-am spus, nu iti pierde zilele aducand suferinta in sufletul tau pentru ceea ce s-a dovedit a fi o alegere gresita. Nu tu esti de vina. Nimeni nu este responsabil pentru ca sufletele ce ne inconjoara sunt pictate in culori acide pline de uratenie.

Morala acestui articol
Daca il iubesti fa-o cu responsabilitate. Nu-i sfasia sufletul ucigandu-i speranta.
Nu te deosebeste nimic de un criminal la propriu. Pedeapsa ta va veni atunci cand cei dragi tie vor plange la capul tau, atunci cand inima ta, ce odata batea in minciuna, iti va bate pentru ultima oara.

Daca o iubesti, ti-ai luat un angajament. Nu incerca sa faci ci reuseste sa ii oferi ganduri curate de iubire.
O bati? Nu esti un barbat ci o scursura de p…a la propriu, un rest scapat fara intentie intr-un hau vaginal.
Esti un betiv? Esti o cauza pierduta. Iti imbarbatezi spiritul, cazut in paragina, in aburi de alcool. Nu ti-ai pierdut instinctul, ai schimbat cordonul ombilical cu furtunul si biberonul cu sticla.
Esti un pierde vara? Femeile au ce invata de la tine: sa se fereasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.