VIPE, un blog de alex margutoiu | WatchShop si B&BCollection cauta specilisti marketing
3584
single,single-post,postid-3584,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

WatchShop si B&BCollection cauta specilisti marketing

Se pare ca e criza de specialisti marketing pentru ca imediat dupa ce B&B si-a gasit omul potrivit apare si Patrascu in cautare de om bun la marketing. Daca la bb-shop.ro s-a schimbat design-ul dar a ramas frumusetea aceea de obligativitate de a selecta ce vrei sa cauti, la watchshop.ro, a nu se confurnda cu watchshop.com cu care nu are nici cea mai mica legatura ci doar ca ambele vand ceasuri, e panica in design.
Mai tare e ca la bb-shop e new tab pe aproape toate link-urile ceea ce pare un UX de pe vremuri cand chiar era la moda si dadea bine. Acum e un fel de sugrumare a browser-ului. Hai sa ii deschidem babuti tab-uri ca nu stie ce e ala „back”.

PS: inca ma gandesc sa ma ocup de design-ul acestui blog asa ca daca atunci cand citesti acest articol inca nu este super misto, afla ca inca ma mai gandesc.

No Comments

Post A Comment