Vrei un site aproape gratis?

De multe ori am avut placerea obligata de a raspunde unor intrebari care suna cma asa „poti sa imi faci un site de prezentare cu 300 lei?” sau „vreau un magazin online cu de toate dar iti dau 200 lei”.
Sincer sa fiu pot ajunge sa fac un website in 3 ore ceea ce inseamna intre 30-60$, daca luam in calcul ca o ora de munca ar fi 10-20$ asa ca pot ajunge si pe la astfel de preturi in cazul in care clientul nu ridica pretentii si se lasa pe priceperea mea care nu a dat gres.
Ceea ce ma enerveaza este ca marea majoritatea a cestora considera ca serviciul meu nu merita mia multa si imi scriu de pe iPhone ca au vazut ei in alta parte ca acestea sunt preturile.
Acum sa dau vina pe prostii care lasa din pret ca sa faca bani de paine sau sa dau vina pe mine ca mai raspund acestor mesaje?
De multe ori ma amuza asa ca merg mai departe cu mesajele ca sa vad unde duce.
Sa ai un site de prezentare in ziua de azi e ca si cum e sa ai un telefon mobil. Nu stiu, parca nu existi daca ai o firma si lumea nu poate da de tine pe internet. Exista o gramada de site-uri unde se poate face o pagina de prezentare pentru firma insa parca nu e bine daca nu ai si o adresa de mail a ta.
Cum e sa dai mail cu o oferta de servicii corporate de pe o adresa de yahoo sau una de gmail?
Parte asta PRO?
Nu cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.