Verificare metrological cantar

Eu unul nu am auzit de asa ceva, dar de fiecare data cand trec pe langa service-uri aud  mereu expresia “verificare metrological cantare”. Sincer va spun ca daca nu intram pe   Master Tech ca sa vad cu ce se mananca, probabil stateam si acum cu semnul de intrebare   in minte. 
 
M-am documentat si din cate am inteles eu, aparatele de cantarit trebuie sa fie   prezentate la verificarea metrologica periodica în termen de cel mult un an de la data   buletinului de verificare anterior sau de la data declaratiei de conformitate. Si, pentru cei   care au cantare auto, trebuie sa stiti ca prezentarea la verificarea metrologica periodica   constituie obligatia proprietarului care utilizeaza sau incredinteaza spre utilizare aparatul   de cantarit. 
 
Cei de la Master tech spun ca va ofera un serviciu de verificare metrologica   cu un laborator autorizat de Biroul Roman de Metrologie, cu etaloane trasabile la   etaloanele nationale ale Romaniei si personal metrolog de exceptie! Deci, acum eu va   intreb : ce mai asteptati ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.