Vanzari record in IT

0
43

Romania este pe locul 3 in Europa la vanzarea de electronice si IT.Un manager de la un magazin de it spunea ca pe la ora 10 intr-o dimineata se vindea cate un laptop pe secunda.
Va dati seama ce vanzari exista?
Ei bine probabil va ganditi ce legatura are aceasta stire cu nisa acestui blog care se bazeaza mai multe pr promovare online, web design si programare.
Daca se cumpara atat de multe laptop-uri inseamna ca numarul utilizatorilor de internet creste alarmant.Si nu e bine?
Ba este insa piata online creste mai greu.Avem domenii .ro care se vand pe viata si asta din cauza ca ROTLD nu isi permita sa supravegheze vanzarea lor anuala, avem magazine online care vand „produse” adica iau banii si intr-o luna nu mai auziti de ei si nici de bani, avem piraterie de s-au desfiintat tarabele unde se vindeau cd-uri originale si mai avem multe dar cu asta cred ca ati inteles unde bat.
Companiile habar nu au ce potential are online-ul in ziua de azi si habarnistii angajati ca sa aiba tot habarnisti raman.De multe ori ziceam: nu angaja unul care a terminat ASE-ul si habar nu are ce inseamna page rank sau link building, nu angaja unul care are un site de filme cu trafic gramada dar daca il pui sa-ti vanda un laptop pe internet se apuca sa dea spamuri userilor si lista continua.
Romania duce lipsa la capitolul acesta si are mare nevoie de oameni cu experienta nu de diplome luate in dormitor sau diplome luate pe bauturi fine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.