Vand link….

Pentru ca tocmai a fost un update de Page Rak Google, anunturile de genul titlului dat de noi vor curge pe internet.Din punct de vedere al preturilor si al cumpararii acestora, daca nu sunteti in masura sa studiati un site manual fara a va folosi de unelte SEO care nu fac decat sa calculeze date in functie de niste variabile date, va sfatuim sa nu va grabiti cu cumparatul si sa asteptati ca lucrurile sa se aseze sau sa treaca ceva vreme necesara ca acel PR sa se stabilizeze, astfel veti fi siguri ca este unul ok si nu cauzeaza site-ului d-voastra.
Acest sfat nu este considerat ca fiind unul de luat in seama de orice SEO-ist insa de aceea noi avem un noroc superb in SEO si restul baga mii de euro pentru asta.
Probabil multi s-au intrebat daca merita sa dai mai mult de 10 euro pe un link PR 4 pe luna.O, da, acum probabil d-voastra considerati ca acesta este un pret exagerat de mic, daca ii putem spune asa, in considerare cu pretul unui link pe granzii internetului.
Ce putem spune, diferenta dintre un link pe site-ul Vodafone si unul pe un site cu acelasi PR si nisa este facuta doar de trafic asa ca aici alegeti d-voastra.
Sunt totuis multe variabile de luat in calcul la achizitionarea unui link.Acesta nu se bazeaza doar pe vechime, backlink-uri si pozitie sin serp pentru ca noi facem SEO complet nu doar link-building de aceea punem mare atentie chiar si pe cum este vazut administratorul acelui site.Este o aberatie asta, zic unii, dar din nou spun ca noi ne bazam pe rezultatele proprii din testele efectuate.
Sa facem o scurta analiza:
vdbucuresti.info – PR 2
wefollow.info – PR 2
vipe-design.com – PR 2
magicienii.com – PR 2
livrare-pizza.net – PR 2
comanda-pizza.com – PR 1
pentru restul site-urilor preferam confidentialitate
Nu punem vorba vand link in acest articol pentru ca cea mai buna modalitate de a va promova site-ul este de a va crea propria retea de site-uri pentru promovare asa ca fiecare site nou pe care il adaugam profita de cele ce le detinem.Vinderea link-urilor pe blog nu aduce acelui blog decat scaderea relevantei Google ce se ofera fiecarui link de pe el!
Cu cat are mai multe link-uri dofollow cu atat insemnatatea lor scade apropiindu-se de 0
Se prefera un maxim de 10 link-uri pe un site.
Daca doriti sa cumparati link-uri aveti grija sa nu fie 10 link-uri dofollow si o ferma de nofollow pentru ca acel site ce profita de pr-ul sau va baga un maxim de link-uri la banzare.
si eu cumpar link-uri insa ciuda faptului ca detin o retea destul de mare!
Rezultatele sunt multumitoare dat fiind faptul ce timp de 5 luni toate aeste site-uri au trecut prin modificari masive de structura si idee astfel ca unele au trecut in alta nisa sau altele de abia acum s-au stabilizat pe nisa!

 

Apropo: nu este de recomandat sa cumparati link-uri pentru ca dupa noua modificare a algoritmului Gogole in ceea ce priveste Page Rank-ul se incearca sa se detecteze link-urile platite si sa nu se mai dea importanta acestora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.