Update Page Rank Google

Dupa ce tot am dezbatut si dezbatut pe diverse forumuri problema PR-ului Google iata ca a aparut si raspunsul: s-a facut update page rank.
Toti au crezut ca Google a scos din uz pr-ul si nu va mai avea sens in SEO insa iata ca el inca mai functioneaza.Rezultatele sunt:
-orice site care este mai dinamic in continut adica se adauga zilnic continut nou primeste atentie.Noua ne-a dat un PR 1 pentru un site deschis de abia 3 saptamani dar cu peste 500 de articole scrise natural
-orice site care stagneaza in continut premeste o scadere de PR sau nu se intampla nimic.
Din fericire noi aveam toate site-urile din retea acum, cu PR si nici unul cu scadere de PR.
Se pare ca de acum incolo vom incerca sa luam din nou in serios page rank-ul Google atunci cand facem o promovare pentru un site!
Page rank 1 primeste un site nou care este luat in serios de Google.Page rank 2 primeste un site care promite si este luat in serios de Google.Page rank 3 primeste un site care are tupeu si incepe sa devina interesant pentru cititori asa ca Google ii acorda importanta.
La page rank 4, deja Google ia destul de in serios site-ul si isicanalizeaza destula atentia asupra lui.
De aici incolo Dumnezeu cu mila pentru ca deja lucrurile se agita si incepe sa devina destul de usor monetizabila afacerea online!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.