Unde sa pui un anunt gratuit ?

Daca nu stiti ce mi s-a intamplat inseamna ca nu ati citit articolele trecute. Nu ne lungim la vorba; spun rapid ce s-a intamplat si apoi trecem mai departe: au fost fluctuatii de tensiune, s-a ars incarcatorul de la laptop, am sunat la garantie si am primit altul prin UPS, nu din Romania. Nu am dat nici un leu si nici incarcatorul vechi la schimb.
Acest lucru mi-a cam atras atentia. Poate ca este momentul sa schimb laptop-ul. Asta nu pentru ca nu mai merge ci pentru ca a sosit vremea sa mai fac investitii in echipamentul de lucru.
Am cautat un site de anunturi gratuite rapid, am pus anuntul si am asteptat. Primesc un mesaj de pe unul din site-urile de anunturi gratuite, in care un tip imi cere sa convertesc suma ceruta, 1800 lei in euro. Toata sporovaiala era in engleza.
Ii trimit raspunsul, crezand ca este din Romania si nu stie limba noastra sacra. Primesc, a doua zi, un mesaj in prin care imi cere sa ii dau adresa de Paypal pentru a face plata ca apoi sa ii trimit laptop-ul pentru a-l face cadou fiului sau din Nigeria.
Am stat si m-am gandit: oare cum putea sa ma pacaleasca acest om ?
Singura solutie era sa imi trimita banii si dupa ce trimiteam pachetul (in visele lui nigeriene) putea sa retraga plata. Prostia costa!
Oricum, va recomand sa folositi site-uri de anunturi gratuite romanesti si sa faceti afaceri cu romani, fata in fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.