UE si NATO tremura in chiloti

0
13570

In timp ce Zelenskiy striga
„Ne batem pentru supraviețuire. Aceasta este motivația noastră, dar, de asemenea, ne batem pentru a fi egali în Europa.
UE va fi mai puternică cu Ucraina. Ne-am dovedit puterea. Dovediți că nu ne veți lasa baltă. Dovediți ca sunteți într-adevăr europeni și lăsați lumina sa câștige în fața întunericului. Ucraina plătește un preț foarte mare pentru idealurile europene: mii de oameni uciși, două revoluții, un război și cinci zile de invazie pe scară largă.”

Cele doua „mari” puteri ale lumii spun:
„Nu avem de ce să ne temem de amenințările nucleare venite din partea lui Vladimir Putin.” Președintele Biden a spus foarte clar că nu intenționează să trimită trupe americane să poarte un război împotriva Rusiei.
Si Uniunea Eurofricosilor tot pe aici e.

Sa va duceti in Ungaria sa va minunati de Budapesta si de cat de frumoasa este si sa o tot promovati pentru ca:
„Nu vom autoriza transferul de armament letal pe teritoriul Ungariei. Aceste transporturi pot deveni cu uşurinţă ţinte ale atacurilor militare”, a declarat Peter Szijjarto.
„Sarcina noastră cea mai importantă este să garantăm securitatea ţării şi a populaţiei ungare, astfel că nu trebuie să fim implicaţi în războiul care se derulează de cealaltă parte a frontierei”, a argumentat ministrul de Externe de la Budapesta.

Tragem linie si: vecinul nostru striga indurerat cerand ajutor si noi ii trimitem dezinfectanti ma? Ii trimitem armament ca sa ce? Sa dea la necalificati sa traga intre ei sau sa fure de prin case?
Legiunea Straina Franceza, mult renumita fabrica de „soldati universali” sta pe basini si se uita?
Legiunea Străină Franceză anunță că nu îi va elibera pe soldații ucraineni, așa cum informase presa de la Kiev

Stim povestea, Putin a tot amenintat si nu l-a luat nimeni in serios, dar acum ca s-a dovedit ca psihopatul vorbea serios, nu facem nimic?
Dam de mancare la refugiati nu? Asta avea nevoie Ucraina, sa cazam refugiatii!

Ca si in cazul covidului privatul si civilii intrec cu mult organizatiile care iau bani sa faca treaba. NATO si UE nu au motiv al existentei in acest caz. Avem un caz clar in care trebuia sa se implice dar le este frica de Putinei. Ce o sa faca? O sa lupte impotriva Europei si a SUA? Uniti pe dracu!

Fac o paranteza si vreau sa il aplaud in picioare pe Elon Musk. Bravo!
Bravo ca exista Starlink si bravo ca nu a ezitat. Din nou, privatul depaseste sugatorii de bani care aveau datoria sa se ocupe de stabilitatea sigurantei intregii lumi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.