Traficul din Bucuresti, AG mai bine iesi

Gata, m-am decis, revin la metrou si nu din cauza costului benzinei ci pentru stresul cauzat de acei argeseni care se cred pe tarla nu in trafic.
Apropo, de pretul benzinei. Cunosc o persoana care de cand si-a cumparat masina martorul de „da-mi ba saracule motorina” nu s-a stins. De ce? Sa fie oare o eroare? Nu. Totul se rezuma la: ba mi-am luat masina. Trebuie sa mai bag si motorina?
Asadar, astazi, din Dristor pana in Regie numai dobitoci cu numere de AG, 4 au taiat calea fara semnalizare, 2 depasiri pe dreapta ca sa mi se bage in fata si sa arate ce fum scot rablele lor, unul mai dobitoc oprit in intersectie ca nu stia pe unde sa se mai duca.
De ce oare sunt atat de „smecheri” ei la volan? Nu se simt cat sunt de imbecili?
Oare daca taie calea fara semnalizare demonstreaza ce maneta tin ei in mana? Nu, isi fac de ras orasul. Se stie ca atunci cand vezi pe astia cu numere de Arges prin Bucuresti trebuie sa feresti calea si asta nu pentru cat sunt ei de buni ci pentru ca daca te pui cu prostul esti mai prost ca el.
O alta intamplace prin Rm. Valcea. Nu mai fusesem prin oras de 1-2 ani aproape, daca nu mai bine. Mergeam linistit si admiram schimbarile. Bine, admiram unele schmbari. S-a gasit un meltean cu claxon mamelonar pe motiv „haide ba, mergi mai repede”. Si asta nu odata ci de 2-3 ori.
Stii tipul acela de meltean care conduce zilnic pana la munca de zeci de ani si se crede stapan pe volan? E exact tipul ala care daca intra intr-o situatie de cacat da cu teava in parapet. De ce? Pentru ca reflexele lui sunt reduse la 2-3 semafoare si cateva intersectii slab circulate si largi. Ala e melteanul de Vacea care claxoneaza.
Apropo, daca se simte vreunul/vreuna lezat/a pentru ceea ce am spus, aveti in vedere faptul ca aceste referiri sunt pe cazuri nu pe majoritate. Deci daca te simti plin de basini da cu tupeu in comentarii. Asta faci si pe strazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.