Top site-uri de socializare romanesti

Se mai cauta asa ceva de cand cu trecerea de la HI5 la Facebook?
Te voi surprinde: da, se mai cauta. Multe persoane vor ca mediul lor de „joaca” sa fie mai retras, sa stie ca sunt printre romani si nu prin toata lumea. Am incercat sa caut si sa gasesc toate site-urile de top, site-uri de socialziare din Romania unde voi va puteti „juca”. nu voi face un clasament pentru ca nu este cazul, doar le insir pentru ca nu sunt multe.

Top retele de socializare romanesti:
netlog.com
tetatet.ro
loka.ro
netul.ro
friendsbook.ro
regielive.ro
colegiimei.ro

Cam atat. Ce vad eu este ca avem o gramada de site-uri de matrimoniale. Asadar suntem o natie de agatatori pe net?
Nu vreau sa cred asta.
Daca e sa va uitati pe internet sunt o gramada de site-uri cu iz de retea de socializare insa toate sunt facute de pusti in dorinta de a se afirma. Eu am ales ce era mai bun si mai sigur.
Asadar ce retea de socializare romaneasca mai cunoasteti?

5 COMENTARII

  1. […] pe net. Vor mai mult, vor sa aiba ocazia de a actiona pe site, de a descoperi. Acum ai nevoie de o retea de socializare proprie. Asadar, ai nevoie de o platforma opensource cu ajutorul careia sa pui bazele unui site de […]

  2. Nu m-aș fi gândit că regielive.ro este pe deasupra un site de socializare. Eu doar îmi iau subtitrările de acolo ca multe alte persoane. Bine de știut. Un alte site demn de menționat este lipiciosii.ro. De altfel acesta este acum prezent de câțiva ani.

  3. Ma numesc Cornel ,am 57 ani,divortat,fara vicii,tutun alcool,doresc sa cunosc o doamna care nu a fost ( este ) iubita,respectata,cu varst pana in 52 ani,slabuta,maxim 62 Kg, fara sa fumeze,de viata ,eu sunt din Pitesti..telf 0765316796

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.