Sunt un bisnismen

2
76

Micul Vipe incearca sa cumpere cu o mana de banuti 2-3 advertoriale de calitate. Da in stanga si in dreapta din coate, sa dea Domnul sa gaseasca niste bloggeri buni, pesti de bloguri. Io sunt Vipe…
Buuun! Primesc o groaza de mesaje cu o groaza de porcarii. Bai frate, eu nu inteleg de ce unii aleg sa-si prostitueze blogurile intr-un hal greu de inteles. Adica Gigel are un blog cu 10 advertoriale si 1 articole, 10 advertoriale si 1 articol. Imi da mesaj cum ca vrea sa imi vanda. Acum poate ca sunt eu mai naiv dar amice cand vine vorba de banii mei si proiectul meu online iti zic ca ai gresit persoana.
Asadar, acum sunt in cautarea unei retele de articole sponsorizate pe bloguri. Stiam una insa din ce am gasit acolo e faliment.
Ca sa fiu mai explicit: am 50 de euro si vreau sa promovez un director web. Va dati seama ca nu vreau sa iau advertoriale pe bloguri mari ci doar din cele care mi-ar ridica relevanta paginii.
Pagina directorului web este pe locul 59 la cautarea „director web”. Vreau sa o aduc pe pagina doi si de ce nu pe prima.
Nu am timp sa fac link building asa cum as face unui client, pentru ca nu am timp asa ca incerc doar cu advertoriale care sunt acolo multe luni si nu imi pot crea probleme.

PS: poate ca nu intelegi nimic din articolele mele dar aici scriu doar ce am in cap pe moment si nu imi pierd ziua sa scriu un articol perfect.

2 COMENTARII

  1. Nu e chiar asa cu „content is the king”. Daca nu aveam continut de calitate si foarte mult poate mai ziceam dar am si nu e chiar asa.
    Cum am luat link-uri cum a crescut in serp si odata cu asta si traficul. e una sa cumperi si alta e sa stii cum sa cumperi.
    Oricum, acum voi merge pe altfel de link building. MA gandeam la niste sateliti dar mi se pare riscata metoda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.