Sophia – Ziduri

‘In greaca veche, Sophia era zeita intelepciunii… In zilele moderne, Sophia este artista nascuta in anul 1981 la Roznov, cu ochii incredibili de misteriosi care te inspira sa le deslusesti sensul .“Iubirea si muzica sunt focul meu creator. Iubesc si traiesc muzica prin fiecare fibra a fiintei mele”.
Crescuta intr-o familie care a apreciat intotdeauna muzica de calitate, Sophia a facut primii pasi catre muzica la varsta de 8 ani, optand pentru lectii de pian. O perioada a imbinat muzica cu lectiile de tenis, insa pusa in fata optiunii de a alege, inima si-s spus cuvantul astfel ca a mers mai departe cu pianul si lectiile de canto.
Primul single SOPHIA a fost si o declaratie-statement “Sunt Posesiva” . Piesa a fost lansata in anul 2006 si a fost urmata de aparitia primului album.
Intr-o perioada in care trendul musical era dance, Sophia lupta contra curentului si in anul 2008 lanseaza celui de-al doilea single “My Love”, o piesa pop cu accente retro. Cu un look nou si acompaniata de un band, SOPHIA a dovedit cu acest nou single ca este un artist polivalent, ambitios caruia nu ii este frica de provocari. “Nu ma inscriu in trenduri, cant si fac ce simt ca este in concordanta cu sufletul meu. Eu inca mai cred ca publicul rezoneaza la sinceritate”
“Right Here, Right Now”, cel de-al treilea single Sophia, a fost lansat in anul 2010, impreuna cu un album care s-a vandut ca insert in 50.000 de mii de exemplare. In decembrie 2010, Sophia si-a incantat fanii cu show-ul “Sincerely yours, Sophia” un adevarat musical, un spectacol complet de muzica buna, lumini si grafica.

Cu o aparitie cameleonica si bine studiata la fiecare single, Sophia a primit intotdeauna aprecieri pozitive din partea criticilor pentru stilul vestimentar. “Pentru mine, hainele reprezinta o continuitate a ceea ce sunt in viata intima si reflecta mood-ul din ziua respectiva. Tinutele mele spun SOPHIA”.

2013 este anul schimbarii pentru Sophia. Un nou single, “UNCONDITIONAL LOVE”, un nou look , aceeasi SOPHIA.
Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.