Soldat american in US Army

vipe.ro s-a documentat de cele mai bune alternative pentru o viata de soldat asa ca dupa ce am prezentat in articolul trecut modalitatile de recrutare in Legiunea straina si alte detalii importante a venit timpul sa ma tin de promisiune si sa va aduc ceva mai bun.
Dupa parerea mea, cea mai buna alternativa este aceasta ce o voi putea descrie in cateva cuvinte pentru ca restul detaliilor le gasiti pe site-ul lor oficial: www.army.mil
Ceea ce este de discutat in cazul de fata este modul in care tu ca roman fara rude in USA, cum poti intra in US Army.

Am trimis un mail pentru a fi sigur din surse oficiale ca ceea ce va zic este bine si iata ce am primit ca raspuns:
„I am glad to hear that you wish to join the Army; however, you are not
qualified to enlist in the United States Army at this time. You must be
a U.S. citizen, U.S. National or a legal resident alien of the U.S. ”
Si traducerea nu ar mai trebui sa existe pentru ca cine vrea sa mearga colo trebuie sa cunoasca limba engleza insa iata:
Sunt incantat sa aud ca tu iti doresti sa te alaturi US Army; oricum, tu nu esti calificat pentru a te inrola in Armata Statelor Unite acum.Tu trebuie sa fi cetatean U.S., U.S.National(din ce am citit ar insemna cetatean al Statelor Unite sau o persoana care nu este cetatean al US dar datoreaza credinta Statelor Unite) si strain rezident legal US.
Nu am gasit o explicatie clara a acesto mici detalii, ceea ce inseamna ca birocratia din USA este cam …
Oricum, in 6 luni de la inrolare veti primi cetatenie americana si salarii destul de mari care sa pare ce nu sunt afisate insa va asigur ca sunt mari.
Citeam intr-un articol despre doi unguri romani tata si fiu.Tatal rezident, cica al US nu stia unde sa isi inscrie fiul la liceu pentru ca situatia financiara nu il ajuta sa se uite la un liceu bun asa ca prin cautarile lui a gasit cum ca un voluntar in US Army poate lucra sambata si duminica si sa ia cam 30 dolari plus ca are diverse facilitati pe langa plata studiilor baiatului ce s-a inrolat si el!
De aici a plecat interesul meu pentru armata!
Acum caut pentru ajutarea celor ce doresc si se afla in situatia de a nu s eputea inrola pentru ca nu au green card-ul , caut o portita pentru a se putea inrola si unul ca cel in cauza!
Tinem cont de faptul ca acum inrolarea in armata in cazul nostru este un job asa ca daca luam legea civila este dreptul nostru de a cere o viza pentru work insa US Army spune ca nu sponsorizeaza aducerea imigrantilor in armata insa le cere acestora niste chestii imposibile.
Se poate intr-un fel insa am vazut ca exista treaba cu: trebuie sa fi stat cel putin 2 ani de zile pe teritoriul US ca sa te poti inrola insa cei de la US Army nu mi-au zis ceea ce ma duce cu gandul la faza ca daca iau o viza de non-imigrant, ceea ce ma face legal resident alien of the U.S. pot merge sa ma inrolez ca mai apoi sa imi dea viza de work si apoi green cardul si apoi cetatenia.La US Army, articolele din partea imigrantilor sunt cam putine asa ca nu prea am surse de informare fapt ce ma indeamna sa merg din nou la sursa pe forumul armatei unde voia afla mai multe.Asadar voi reveni cu informatii daca mi se cer si le pot da!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.