Setari domeniu Godaddy – Blogger

Blogger este platforma web – blog, oferita in mod gratuit de catre Google. Faptul ca Google va lasa sa va gazduiti si domeniul pe serverele sale nu poate decat sa va bucure, beneficiind din plin de acestea.
Majoritatea peroanelor ce aleg sa foloseasca aceste servicii din diverse motive nu iau in calcul faptul ca orice platforma are mult mai multe elemente bonus decat se oferta ca standard si anume: la blogger designul lipseste cu desavarsire de aceea nu ezitati sa cautati pe internet folosind motorul de cautare Google, „blogger templates”.Veti avea surprinderea sa gasiti teme blogger extraordinare si veti opta sa nu mai dati bani pe ceva inutil daca aveti o asa sansa. Bineinteles acestea sunt valabile i cazul in care site-ul nu va cere.
Setarile pentru domeniul cumparat de la Godaddy au adus intotdeauna probleme micilor webmasteri de aceea iata cel mai simplu si usor mod de a seta domeniul de pe Godaddy catre blogger:
-mai intai intram in My Account.Alegem domeniul din lista My Domains si dam click pe acesta.Se va deschide o pagina, Domain Manager, pentru domeniul pe care am dat click. Derulam pagina respectiva si cautam DNS Manager.Dupa ce l-am gasit incercam sa ajugem la setari si dam click pe Launch.Am incercat si am reusit asa ca in continuare vom face setarile necesare pentru a directiona domeniul nostru catre Blogger.
-iata ce vom face: cautam A (Host) si observam ca aici avem un ip/sau nu.Vom inlocui acel ip cu unul din cele 4 ip-uri puse la dispozitie de catre Google.Eu am ales 216.239.32.21 pe care il poti pune si tu la Point to.
Verifici sa fie @ la Host si 1 hour la TTL. Dam save si cam atat am avut de facut la setarile de la Godaddy!
-in continuare aflam cam ce avem de facut la Blogger pentru a putea stabili legatura dintre domeniul cumparat de la Godaddy si platforma pe care ti-ai facut un site Blogger.
Aici intram la Setari-Publicare-Comutaţi la: • Domeniu la comandă- completam cu numele domeniulu si apoi nu uitam sa selectam si www.
Daca ai facut toate aceste setari inseamna ca pana maine ai de asteptat sa vezi minunea doar daca nu ai noroc si se indupleca sa iti dea acces la ea mai devreme cei de sus.

Daca intampini prombleme nu ezita sa lasi un comentariu pentru ca in cel mai scurt timp iti vom raspunde

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.