SEO si target-ul

0
39

Acest articol este rezultatul unei discutii aprinse cu un membru al unui forum.Ce-i drept l-am intepat nitel cu niste vorbe rautacioase, si respectivul a dat cu pumnul la un moment dat. Ei bine mai spun si pentru cei ce nu stiu: vipe-design.com este doar blog, nu exista nici un interes de a se prezenta servicii prin intermediul lui si nimic altceva decat de a va da material interesant de citit.
La inceput s-a dorit a se face un site de prezentare servicii si portofoliu insa toate atentia a fost indreptata apoi catre vipe.ro asa ca l-am lasat cum se vede, fara sa mai scot acele pagini in care se spune cum ca se ofera servicii.Apoi, eu pretuiesc enorm continutul unic de aceea daca tot am stat sa il fac, e fara rost sa il sterg.Nu este spam si nici cursa.Sperand ca s-a inteles ideea trecem mai departe la ceea ce reprezinta ideea acestui articol despre SEO targeting.
Avem „webdesign” care stim ca se scrie corect „web design”.Din graba la punerea acestui site am scris „wev design” dar trecem peste.Mare SEO-ist, un tip spune ca: „nu se scrie webdesign ci web design”.Ei bine daca el cauta pe Google vedea ca site-ul il gaseste cu titlul continand „webdesign” sau „web design”.E simplu de facut asta dar nu asta vreau sa pun in evidenta ci: daca targetul tau este unul mai mic pentru ca nu doresti sa te bati cu cei mai vechi pe motiv ca nu esti interesat de a presta servicii oricui, pur si simplu iti alegi ceva mai putin cautat iti alegi unul de asa natura.Pentru cei care cauta „webdesign” , vipe-design.com exista!
Asadar care face SEO si spune ca face de zeci de ani, iti spune ceea ce SEO-istul pus in discutie mi-a zis, incearca sa-i dai peste gura si sa-i spui ca daca target-ul tau e pe un cuvant anume fie el gresit sau nu acela este targetul tau si nici un mare maestru nu are voie sa te contrazica!
Simplu: zicem ca target-ul vipe-design.com este pe „webdesign” si nu pe cei ce cauta „web design”.
Cu toate ca dupa cum am spus, daca SEO-istul era SEO-ist si cauta dar si stia ce sa caute observa ca exista ambele forme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.