Sala de fitness din Craiova, 4MOVING Electroputere

O vreme sunt in Craiova obligat de imprejurari contrar-vointei mele.
Cum alta sala in apropiere nu era, am calculat logic ca aceasta fiind in marele mall trebuie sa fie una buna. Am vazut ca au si aplicatie, totul bine organizat. Pozele o prezentau frumos. Toate directiile orientau catre ‘aceasta este alegerea corecta’. Un singur lucru mi-a atras atentia si acesta era pretul cam mic. Dar m-am gandit ca e provincie si preturile sunt mai mici.
Asadar concluziile:
– staff-ul- nu iti dai seama care este. Nu stii care este antrenor, care este receptioner, care este client.
– aparatele nu stii daca au fost primite ca donatie sau au fost luate de la fier vechi. Ele sunt Nautilus, o companie americana insa se pare ca nu mai produc toata gama de aparate de fitness ci doar benzi de alergat si biciclete. Asadar pe langa faptul ca aparatele sunt invechite si complet ciudate unele dintre ele mai sunt si stricate.
– curatenie – este.
– clientii – ca in provincie – daca a folosit o gantera acolo unde a folosit-o o lasa. Daca a folosit niste discuri pe o haltera, acolo lasa si haltera si discurile. Gen trebuie sa te plimbi prin sala sa aduni de pe jos de ce ai nevoie. Toti se strang in zona ganterelor cu toate ca sala este imensa si evident iti cam rupi picioarele printre gantere daca nu te uiti cu atentie pe jos. Nu exista profesionalism sau nu imi inspira dorinta de a face body-building sau sala. Nu au nici macar manusi si de aici trag concluzia ca bataturile in palma nu se prind de cei caliti de tarnacop. Scuze..am fost rau:))
– vestiarul – dusurile nu functioneaza evident – corona. Este un spatiu suficient dar pute. Evident nu exista nici un spray ceva pe acolo.
– locatia – este ok pentru ca este loc de parcare insa am vazut ca in Craiova asta nu ar fi o problema deoarece gasesti un loc liber de pus masina cam peste tot, chiar si in centru sambata seara la ora 12.

Per total, dai 130 lei, 130 lei face. Nu trebuie sa ai asteptari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.