Robert Negoita pune stapanire pe sectorul 3

Daca inainte mai vedeai cate ceva modificari prin sectorul 3 al minunatului oras Bucuresti, acum nu vezi decat santierul lui Negoita pentru marele ansamblu rezidential. Daca Liviu Negoita a vrut sa mai fure putin cu mall-ul din Parcul IOR cu care mai facea si ceva locuri de munca acum totul este doar un spatiu verde ingradit.
De anul trecut linia de tramvai de pe Liviu Rebreanu este in constructie. La toamna spun ei ca ar fi gata.
Un an si ceva le ia sa modernizeze o strada?
Vai de capul nostru de romani prosti.
Cine dracu l-a ales pe Robert Negoita asta, ma?
L-ati ales pe cozonaci si sticle de vin?

5 COMENTARII

 1. Bun. am zis ca daca ti-ai facut un blog, ai ceva de zis inteligent, dar hai sa ne informam putin inainte sa scriem ceva ce poate fi vazut public. In primul rand, partea aceea din Parcul IOR a fost retrocedata de catre primarul general Adrian Videanu in 2005, Primaria sectorului 3 nu poate sa faca nimic in privinta asta, doar sa dea avize pentru construire, ceea ce nu se va intampla!!!
  iar problema cu strada Liviu Rebreanu este tot in „grija” Primariei Generale.

  Acum ce mai zici?

  • E foarte bine ca ai venit sa lamuresti treaba. Cum articolul meu este public si comentariul tau este. Chiar te rog sa contrazici de cate ori ai ocazia ceea ce eu spun. Nu pentru mine ci pentru cei care mai intra pe aici.

  • Vorbesti tampenii. Esti unul din finii cunoscatori ai politicii de pupincurist din haita lu robert Negoita. Nefericitul a intrat sa fure. Tampenia din IOR era sub comanda lui Liviu Negoita. Totul pana cand a iesit de pe scaunul de primar al sectorului 3. Asadar vorbesti PROSTII.
   VIPE, nu-l mai incuraja atat. Este unul de-al lui Negoita!

 2. Primarul Robert Negoita nu are nicio legatura cu parcul I.O.R. Zona respectiva a fost retrocedata in 2005, evident, asta nu inseamna ca parcul trebuie daramat si in locul acestuia sa fie „plantate” betoane. Cu siguranta exista solutii de expropriere, astfel incat, fiecare sa primeasca ce merita.

  • De unde ai scos asta?
   Exista un document care sa prezinte faptul ca parcul nu mai apartine primariei sau vorbesti din zvonuri ?
   Poate ai auzit tu ceva de IOR dar ca sa fie clar, eu ma refer la Parcul Alexandru Ioan Cuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.