Rise and shine – ridicate si straluceste

0
105

Este ora 6 am şi mâna nu poate opri alarma ceasului înainte ca vocile din capul tău să înceapă să îţi spună că e prea devreme, prea întuneric şi prea rece pentru a ieşi din pat.
Durerile musculare se află încă în rebeliune, pretinzând că nu au auzit creierul tău comândând să se mute.
O legiune de voci strigă unanim pentru tine, să apese butonul de amânare pentru a te întoarce în tărâmul viselor, dar nu ai cerut opinia.

Vocea ce ai ales-o este una de sfidare, o voce care spune că a existat un motiv pentru care s-a stabilit că alarma ocupă primul loc. Aşadar stai drept, pune picioarele pe podea, şi nu te uita înapoi, pentru că avem de lucru.

Bine ai venit pe pistă

Pentru că fiecare zi reprezintă o serie de conflicte între calea cea dreaptă şi cea uşoară, 10.000 de fluxuri de ventilator, fiecare promiţând calea minimei rezistenţe.
Ideea este că te îndrepţi în amonte. Faci această alegere, atunci când ai decis să te întorci la ceea ce este confortabil şi sigur. Ei bine, e ziua 1. De aici zilele devin tot mai dure.
Deci, asigură-te că asta este ceva ce îţi doreşti deoarece calea cea mai uşoară va fi mereu acolo, gata să te primească. Tot ce trebuie să faci este să te ridici pe picioarele tale.

Dar nu ai de gând să faci asta, aşa-i?
Cu fiecare pas vine decizia de a face un altul.
Eşti pe cdrumul tău de acum.

Dar nu este timp pentru a te odihni la cât de departe ai ajuns. Eşti într-o lupta împotriva unui adversar pe care nu îl poţi vedea dar îl poţi simţi sub tălpi, îi simţi respiraţia.
Ştii ce e asta? Asta eşti tu … temerile tale, îndoielile şi nesiguranţă ta, toate aliniate ca un pluton de execuţie gata să te arunce în aer.

Dar nu-ţi pierde speranţa.
În timp ce acestea nu sunt uşor de învins, sunt departe de invincibilitate.

Aminteşte-ţi, eşti pe pistă, bătălia dintre tine şi mintea ta, corpul şi diavolul de pe umărul tău, îţi spun că acest lucru este doar un joc, aceasta este doar o pierdere de timp, adversarii sunt mai puternici decât tine.

În timp ce te ineci în vocea incertitudinii cu sunetul propriei emoţii, arde îndoiala de sine cu focul care este sub tine.
Aminteşte-ţi pentru ce lupţi.
Să nu uiţi niciopdată că impulsul este o amantă crudă, ea te poate transforma într-un nimic la cea mai mică greşeală.
Ea este în continuă căutare a unei slăbiciuni în armură ta, a acelui lucru mic pentru care ai uitat să te pregăteşti.

Atât timp cât diavolul se ascunde în detalii, întrebarea rămâne, „este că tot poţi?”, „Eşti sigur?”
Şi când răspunsul este „da”, când ai făcut tot ce se poate pentru a te pregăti de luptă, atunci e timpul să mergem mai departe cu mai mult curaj în confruntarea cu duşmanul tău, inamicul tău.
Doar ca acum trebuie să iei parte la bătăle pe camp deschis, pe teritoriu ostil.
Eşti un leu pe un câmp cu lei.
Eşti într-o vânătoare care are aceeaşi pradă evazivă, o foame disperată ce îţi spune că victoria este singurul lucru care te ţine în viaţă.
Aşa că crede cu tărie acea voce care spune: poţi alerga mai tare….poţi arunca mai sus…te poţi scufunda mai adânc…pentru tine, legile fizicii sunt doar o sugestie.

Norocul este ultima dorinţa a celor care vor să creadă că locul 1 se poate obţine printr-un accident, sudoarea este pe de altă parte pentru cei care ştiu ce este o alegere, aşa că decide acum deoarece destinul nu aşteaptă pe nimeni iar când vremea ta va veni şi o mie de voci diferite vor încerca să-ţi spună că nu eşti pregătit pentru asta, ascultă acea singuratică voce care va spune că eşti gata, eşti pregătit, totul depinde de tine acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.