VIPE, un blog de alex margutoiu | Ridicarea masinilor parcate neregulamentar in sectorul 3
3542
single,single-post,postid-3542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
BAD LUCK

Ridicarea masinilor parcate neregulamentar in sectorul 3

De ce scriu acest articol: acum o luna, cred, am avut un schimb scurt de idei, pe Facebook, cu primarul Negoita in privinta locurilor de parcare. Nu am nimic impotriva ridicarii masinilor lasate in paragina si a celor care sunt parcate neregulamentar insa am ceva impotriva lipsei locurilor de parcare amenajate. Se incearca sa se rezolve totul fara bani si daca se poate pe plus. Sa nu cumva sa ii gaseasca Curtea de conturi cu 2 lei in minus. Daca e pe plus e de bine.
Ce mi-a raspuns: masinile ce urmeaza a fi ridicate sunt cele care au parcat neregulamentar(pe spatiile verzi, in apropierea trecerilor de pietoni, care blocheaza accesul etc.)

Sa se ridice toate masinile care sunt parcate pe trotuare fara sa lase liber un metru din trotuar pietonilor, toate cele care ocupa o banda. Toate.
Dar unde se vor duce?

No Comments

Post A Comment