Rezultat al unei corporatii…

Angry boss

Nu exista scuza pentru ceea ce esti, cariera ta, scopul tau… sunt doar rezultate ale mentalitatii tale.
Traiesti o singura data dar daca alegi sa o faci corect, o data este de ajuns prietene.
Adevarul despre viata, o sa mori, o sa mori la un moment dat, dar mostenierea ta poate continua.
De multe ori experienta este de ajuns sa te ridici in varful unei corporatii deasupra tuturor dar asculta, nu este de ajuns.
Cei care au talent, cei ce fac totul sa para usor si frumos, cei care isi folosesc experienta doar pentru a fi intelesi de imbecili ca tine… ei sunt cei care traiesc o singura data, ei sunt cei care lasa o experienta in urma, o mostenire, rezultat al talentului lor.
Obisnuieste-te cu faptul ca esti doar un rezultat al unui sistem, unul corporatist, daca ai ales sa te ridici deasupra tuturor celor care au experienta ta in plus pe langa talentul lor.
Esti un succes al unei societati create, gandite, pe ideea robotizarii fiintelor vii. Ideile tale nu exista, nu lucrezi pentru tine, lucrezi pentru stapanul tau.
Succesul este un drum unde esti singur, foarte singur.
Nu uita, talentul tau ca si persoana care se mandreste cu experienta desupra tuturor celor care isi folosesc talentul este acela de a fi cel/cea mai bun/buna pupatoare de cururi.

4 COMENTARII

 1. Venit. Văzut. Citit cîteva. Şi acum plecat. Sincer, nu cred că vrei să ştii părerea mea. Sunt prea direct. De revenit, şanse zero. Asta din cauză de ne-rezonare, pur subiectivă.
  Sfat: ai peste 2000 de aprecieri de pagină. Roagă-i pe 10 dintre ei să-ţi spună ce găsesc interesant sau ce le place la blogul tău. Dar sincer. Şi ce-i face să revină. Şi mai ales, de ce nu găsesc nimic de comentat.
  Succes!

  • Total de acord cu tine.
   Se prea poate ca ceea ce scriu sa nu poata fi comentat pentru ca nu poate fi inteles decat de un grup restrans de persoane. Se poate si asta!
   Se poate ca ceea ce scriu sa fie pur si simplu o tampenie si fiecare e liber sa considere in felul acesta.
   Iti multumesc totusi pentru comentariu.

 2. Man, restrîns-restrîns, dar nici măcar ăia din grupul ţintă nu comentează?
  Că la urma urmei, doar nu e un blog de nişă, despre anomaliile găurilor negre ale stelelor din galaxiile pitice. Din ce am văzut e unul despre viaţă şi lume. Părerea mea e că dacă pleci de la premiza că scrii pentru cei care trebuie să aibă anumite capacităţi de înţelegere, numai de tine văzute, nu vei avea nicio satisfacţie. Nu mi s-a părut că chiar scrii şi printre rînduri. Sau, mă rog, n-oi fi eu cu intelectul la parametrii optimi. Ţine cont şi de sfatul lui Cetin legat de stil. E unul bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.