Realizare magazin online

0
47

In majoritatea cazurilor o firma mai amre va cere pentru un magazin online in jur de 1000 de euro.Bineinteles ca din acei bani va ramane in mana cu aproximativ 500 de euro dar noi privim din punctul de vedere al clientului si nu al prestatorului.
In Romania, intelectul la nivel de online este inca la linia rosie.Tot romanul va considera un fleac ce este pe online si mai mult de atat va rade de cel ce spune ca lucreaza in online.
Multi prefera insa sa plateasca bani multi pentru ca magazinul online sa aiba functii personalizate.Nu stiu ca exista platforme imense precum Magento care ae toate functiile posibile.
Din orgoliu multi prefera sa aiba platforma lor de magazin online.Noi spunem: gresit oameni buni, gresit.De ce sa dai bani aiurea pe script cand promovarea site-ului va plange?
De ce sa aruncam bani aiurea pe programatori cand site-ul va sta in coada Google?
Cu ce venim noi la treaba aceasta?
Noi alegem pe cei care stiu ce inseamna o afacere online, pe cei ce aleg calea cea mai corecta si iata cum facem:
-luam una platforma Magento, OpenCart, x cart, Joomla etc
-punem pe ea un design atragator si pretentios
-ne ocupam de setarile ei
-punem continut text cat mai mult pe site
-incepem ca promovam site-ul prin mijloace specifice

Si iata cum cu aproximativ 5-6 sute de euro avem un magazin online pe prima linie in cautarile Google la cuvintele cheie folosite, iata cum avem un site frumos si iubit de clienti, iata cum afacerea prospera.

Pai daca nu facem noi si face altul?
Ii va propune clientului sa-i faca de la 0 totul pentru ca asa ia mai multi bani si mai invata si el programare plus ca isi pune in portofoliu o noua platforma, ii face un design de se sperie cand intra clientii si de promovare nu mai sunt bani!

Vrei un magazin online frumos si complex?
200 euro

Vrei un magazin online frumos, complex si promovat?
400 euro

Vrei un magazin online, frumos, complex, promovat. cu multi fani Facebook, pe prima pagina Google la cuvintele cheie dorite?
600 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.