Rcs-Rds, UPC sau Telekom

0
44

A venit momentul ca dupa aproape 8 ani sa ma extind, sa trec la urmatorul nivel, sa avansez, practic. Cu durere in suflet si spaima de nou, in zilele urmatoare voi parasi garsoniera in care dupa cum spuneam, am locuit atatia ani in schimbul unei case cu curte si o micuta gradina.

Deja ma vad venind de la sala, schimbat de haine si intrand in gradina sa imi ingrijesc legumele..ha, ha, ha!

Totusi problema ramane una singura, conexiunea la internet. La RDS am contract de aproape 4 ani. In ciuda micilor problemute ma declar complet multumit.
Dar si aici planuiam sa ma extind si sa devin abonat Telekom. Am avut norocul ca nu au infrastructura buna in acea zona si am renuntat categoric la auzul urmatoarei: „din cei 200 Mbps la dvs. mai ajung 10-11”.
Zona: la 1o minute de Unirii!
De UPC nici nu mai incape vorba. Va trebui sa imi mut abonamentul RDS si sa trec in lista si telefonie mobila pentru ca Orange nu ma mai incanta.
De ce renunta la Orange?
Abonamentul foarte scump, minute nationale putine, net putin, prea multe facturi de platit. E mult mai convenabil sa am o singura factura pe 4 servicii!

Va anunt ca nu e gluma faza cu gradina asa ca in curand voi adauga o noua categorie in care va voi tine la curent cu ceea ce fac.
Probabil ma voi duce pe BD. Unirii sa scot salariul de la ATM cu sapa la spinare…ha, ha, ha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.