Promovare pe Facebook prin Yahoo

0
58

Este extraordinar cum Facebook scoate din uz caile prin care se poate promova o pagina sau un produs si imediat cineva pe undeva nascoceste alta fiind ajutat nu de un program neortodox, nu de minciuni cum se poarta ci de ceea ce marile companii online ofera in vazul tuturor.
Daca inainte Facebook oferea o metoda simpla de a face fani acum Yahoo ofera contact super-direct.Ultima metoda care era super-extra frumoasa de a face fani usor si ieftin intr-un timp relativ scurt era urmatoarea:
-organizare concurs
-castigatorul era cel ce aduna mai multe like-uri la poza postata pe wall-ul concursului
-prietenul ce ajuta concurentul, sa dea like la poza trebuia sa dea like paginii mai intai
Astfel organizatorul lua de la fiecare participant like-uri.Facebook a scos aceasta si a inlocuit-o cu share care insa nu mai e la fel de tare.

Ceea ce eu am nascocit acum cateva zile este ceva briliant in materie de Facebook si anume o treaba cu Facebook si Yahoo.Folosind o lista de 5000 de prieteni Facebook prin Yahoo se poate da usor la orice ora si la orice ceas mass.
EEEE?
Cum este atunci cand 5000 de oameni citesc mesajul tau si intra pe link-ul ce il oferi?
Dar, hai sa ne dam la colt si sa nu auda nimeni pentru ca iti mai spun ceva.Daca ai 10 conturi Facebook cu cate 2-3 mii de prieteni stransi dupa cum a vrut nisa site-ului tau si le poti da mass cand vrei ?
Cred ca deja arzi de nerabdare sa cunosti intreaga schema, despre cum se face insa e cam mult sa primesti totul gratis nu?
Fie vorba intre noi, eu sunt om serios si nu supar prietenii pe Facebook cu chestii aiurea si daca mai dau cate un mass o fac mai rar asa ca sa nu te prind acum ca imi umpli inbox-ul la messenger de mesaje ca ne suparam!
Zic asta in cazul in care ti-ai dat singur seama de cum merge treaba ce am pomenit-o mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.