Primul semestru la asistenta medicala generala

0
104

A fos tun semestru de asistenta medicala generala online. Nu am facut nici macar o ora de practica pentru ca dupa cum bine stim practica in spitale este practic interzisa. Nu e bai deoarece sunt inca 3 ani in care am timp.Nici nu prea am vrut deoarece puteam. M-am bucurat de aceasta ocazie si mi-am vazut de munca si de viata.

Cum sunt profesorii?

Ei bine, foarte intelegatori si de treaba. Fata de cei de la Facultatea de Biologie pe care mi-o amintesc cu frica si acum sunt, cum zic, „parfum”. Poate libertatea aceasta a fost cauzata si de faptul ca facem pe online dar asa din glas si din discutiile avute cu 2 dintre ei mi-au facut o impresie excelenta. Mai mult de atat, profa de engleza mi s-a parut o dulceata de profesor daca o pot numi asa. Nu am avut nici la liceu asa ceva.

Cum a fost cu prezenta?

Dat fiind faptul ca majoritatea profesorilor sunt medici si oarecum afoni la informatica iar statutul ii recomanda nu am avut probleme.

 

Cum sunt colegele?

Zic colege pentru ca este un domeniu preferat in mare parte de femei insa cu timpul acest lucru se va schimba. Ei bine nu pot zice ca sunt niste scumpe pentru ca multe dintre ele sunt trecute de prima tinerete si prin incercarile vietii. Acest lucru le-a afectat oarecum judecata si moralul. Si cand vine partea cu online le-ai daramat. Sa intelegi ca ele au coltisorul acela din medicina pe care il cunosc foarte bine si nu contest asta, dar atat. Nu exista o logica vizavi de profesori care sunt medici, fata de faptul ca fac o facultate si nu o gradinita…nu exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.