Plum media chiar ofera rezultate reale pentru promovarea online

0
65

Promovarea online nu este un moft ci este o necesitate. Fata de anul trecut, anul acesta este deja mai puternic aprofundat de catre companii. Daca acum 5 ani cand spuneam unei pizzerii despre promovarea online eram luat in ras acum aproape orice firma casca ochii atunci cand vine vorba de o pozitie buna in serp.
Dar inca este o problema deoarece Google face din ce in ce mai dificila optimizarea iar clientii vor sa ofere din ce in ce mai putini bani.
De ce?
Din cauza ca au auzit ei ca pe Facebook se poate face promovare gratuita.
Nu este adevarat. O promovare online prin intermediul Facebook nu este deloc gratuita. Daca se face fara nici o investitie nu se numeste promovare ci o treaba facuta ca sa fie.
Pentru o oprimizare SEO de calitate afla cat de usor este apeland la Plummedia.ro.

Acum sa vorbim putin despre optimizarea SEO si ce promit cei care ofera astfel de servicii. Am avut clienti si inca am pe astfel de servicii. Am auzit de multe ori „vreau sa fiu pe primul loc la cautarea x”.
De ce?
De ce nu lasi prestatorul de servicii sa iti spuna la ce cuvinte cheie trebuie sa fi pe primul loc?
Asta e treaba lui si trebuie sa asculti de el. Daca intr-un articol trecut vorbeam despre cum sa cumperi niste advertoriale aficiente acum trebuie sa intelegi cum sa apelezi sa serviciile SEO.
Nu lua in seama promisiuni si nu cere ca intr-un timp anume sa ajungi pe prima pozitie sau prima pagina. Este imposibil de garantat acest lucru decat daca vrei sa stai acolo cateva zile.
Nu te apuca sa-i dai indicatii despre cum sa faca SEO cel care iti ofera acest lucru doar pentru ca ai auzit cum a ajuns unul pe prima pozitie. Sunt o gramada de metode si multe dintre ele sunt gresite.

Un SEO de calitate este acela care te duce si te mentine pe prima pagina timp indelungat insa si aici e o chestie importanta care s-ar putea sa nu iti placa: SEO trebuie intretinut si mentinut iar asta inseamna investitie lunara.
Oare merita SEO?
Asta tu decizi, cunoscandu-ti produsul si clientii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.