Plati automate PayPal

3
63

Dumitra cumpara de la Gigel un abonament pentru un serviciu al carui nume nu conteaza. Nu in acest context.
Plateste 2 euro si peste cateva zile renunta la serviciu. Gigel nu-i raspunde dar dupa 18 zile incearca din nou.
Din contul de PayPal al Dumitrei, femeie simpla cu gura mare, au fost retrasi 2 euro abonamentul initial si alti 2 euro pentru continuare.
Dumitra este foc si para: „cum sa-mi umble prin contul de PayPal fara voia mea?”
Dumitra, maestra a platilor online, incepatoare cu gura mare si mandra posesoare a unei sterpe inteligente, da vina pe firma respectiva si PayPal. Tot Dumitra cand a facut abonamentul a vazut ca platile vor fi automate.
Femeia sloboda de gura nu intelege cum de si-au permis astia sa-i traga bani din cont atat timp cat platile erau automate.
Prostia umana face victime la fel ca foamea. In Somalia anul trecut au murit 260.000 de persoane, de foame.
Asadar, ce vina are PayPal?
Daca Dumitra e tare in falci inseamna ca PayPal trebuie sa o intrebe daca are voie sa dea curs platilor automate pe care ea le-a lasat asa(automate)?
Da vina pe prostia ta ca nu iti verifici contul, da vina pe firma la care ai facut abonamentul, dar nu baga in discutie PayPal.
Este un serviciu online foarte bun si imi doresc ca in Romania sa se instaleze bine. Sa nu mai vad plata,cu cardul ci doar cu PayPal. Toata lumea trebuie sa inteleaga ca este un sistem de transfer si plati online foarte bun si sigur.

3 COMENTARII

  1. Apropo de plati paypal, sunt incepatoare, am cont bancar $ , fara cardul plati online atasat inca si doresc o plata o pot face cu toate ca ei imi cer la constituirea contului pe paypal nr. cardului si nr. acela de pe verso. Multumesc.

  2. Am inteles foarte greu ce vrei sa zici si probabil am inteles gresit. Deci, ai un cont bancar in dolari, ai un cont paypal insa nu ai atasat cardul al contul paypal. Deci, de unde ai bani in PayPal ?
    Ca sa poti face plati cu PayPal si acesta sa traga din contul tau bancar trebuie sa ai cardul atasat si verificat la PayPal.

    • Bani nu am in paypal, bani am in cont si vreau sa fac o plata in afara. Ma gandeam si nu bine, ca pot sa fac o plata astfel incat paypal sa traga bani din cont. Acum m-am lamurit, obligatoriu cardul atasat pt. plati on line. Greu cu conturile astea???!! Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.