Pentru o casa mai sigura

0
59

De cam o luna m-am mutat la casa, nu departe de centrul Bucurestiului, zona destul de aglomerata.
Fiind obisnuit cu viata la bloc nu am luat niciodata in calcul supravegherea locuintei si nu numai pana de curand cand am auzit ca un vechin si-a pus camere de supraveghere.
Nu m-am gandit decat la server si restul de electronice ce le am in casa. In marea parte a zilei sunt plecat la munca, la sala, cu treburi prin oras. Locuinta ramane total nesupravegheata pe tot restul zilei.
Asadar, m-am gandit la camere supraveghere interior pe care sa le pot accesa de pe telefon sau de pe calculatorul de la munca online. Cum locul de munca e la 5 minute de casa, este perfect.
Preturile nu sunt foarte mari. Voi avea nevoie de 3 camere: una de exterior si doua de interior. Voi incepe sa ma documentez deoarece vreau ca totul sa se stocheze im cloud.
Multumita lui Microsoft am destul spatiu iar DIGI imi asigura destul internet pe mobil incat sa nu imi fac griji ca nu imi pot vedea camerele oricand doresc.
In timp ce scriam acest articol mi-ama dus aminte de cateva intamplari: intr-un weekend nu am dat pe acasa iar duminica seara cand am ajuns am gasit centrala pornita. O uitasem pornita.
Daca aveam o camera in incinta puteam sa o vad pornita si nu imi era greu sa dau o fuga sa o opresc. In alte zile am uitat lumina aprinsa in camera. Nu e mare paguba dar de ce sa fac risipa?
Cam acesta ar fi planul meu pentur urmatoarea perioada.
Consider ca o camera de supraveghere cu acces prin online este aur intr-o locuinta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.