Pasesc apasat pe un drum…

O cale pierduta, ani insirati in trecut, zile pierdute.
Care este motivul pentru care tu ii alungi tristetea ca mai apoi sa dovedesti ca esti altceva decat ceea ce ai facut-o sa creada ?
Tineretea ei, momente ce erau destinate altei persoane, au fost furate de orgoliul tau. Ganduri macinate de o mentalitate puternic geloasa, o minte sclipitoare insa.

Toate aceste greseli ajung sa strice familii, sa creeze copii cu un viitor invaluit in deznadejdie.
Femeia inteligenta are nevoie de un barbat inteligent. O femeie mai putin dotata din punct de vedere al calitatilor ce tin de inteligenta are nevoie de un barbat inteligent caruia i se va supune fara pretentii.

Am cunoscut in tinerete o fata. Era draguta, atenta la cum se comporta si la aspectul ei.
Dar inteligenta nu era de partea ei. Saracuta incerca sa aduca argumente la ceea ce scotea pe vorbitoare dar erau doar vorbe. Educatia primita de la parinti era buna in unele locuri insa in unele era complet enervanta.
Era trista pentru ca nimeni nu stia sa ii inteleaga felul.
La un moment dat cineva s-a incumetat sa o asculte, sa o inteleaga si sa o iubeasca. Totul a fost frumos o perioara. El era tipul intelept si calm asa ca totul mergea bine. Totul pana cand ea a avut pretentia sa se ridice deasupra lui, pana cand a incercat sa para ceea ce nu era, adica mai inteligenta.
El a obosit sa ii mai sculte argumentele lipsite de logica scoase pe vorbitoare, ea l-a tocat de nervi.

Ce vreau sa intelegeti: daca ea ramanea la locul ei totul continua frumos si probabil puneau bazele unei familii model. Dar, cum nu s-a intamplat totul s-a rupt.
Orgoliul si crezul acesta prostesc in sine o vor duce la esec de fiecare data. Este bine cateodata sa iti intelegi locul si sa nu incerci sa il parasesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.