Participare Webstock 2011

Da, am fost acolo domne, am fost acolo.Era un somn de il taiai cu cutitul insa am tras de pleoape pana la sprancene ca sa-mi stea deschise.
Nu este prea usor sa lucrezi pana la 4:00 si sa te trezesti la 8:00.Cu doar 4 ore de somn am reusit sa rezistam pana pe la 14:00 cand ne-am luat talpasita.
Sa le luam pe rand:
Christen Krogh, ne-a vorbit despre Opera Software.Ei bine auzisem pentru prima data de acest nume asa ca mi s-a parut atat de interesant incat imi „venea sa scutur ceasul”.Vedeti ca am fost atent chipurile!
Ivan Patzaichin, ne-a pus sa ne imaginam pe cuvintele sale cursul evolutiei sale, de cand era copil sarac, fiu de pescari pana la campion olimpic.Am tot stat si m-am gandit, oare ce sens avea sa imi spuna Ivan Patzaichin aceste lucruri?
Stiam de ele sau cat stiam ajungea deoarece Ivan Patzaichin nu era „totul”.
Vlad Petreanu, a venit doar sa vorbeasca deoarece greutatea, importanta, intelectuala a ceea ce a zis a fost de prisos.Sa vorbesc asa aiurea fara sa zic un singur lucru interesant stiam si eu si oricine!
Cristina Bazavan.Ei bine aici am pus un punct pentru ca aici chiar am ciulit urechile.Cam totul a fost interesant.Prezentat intr-o maniera libera ca la un gratar totul mi-a ramas intiparit cu toate ca nu mi-am dat seama  cum cu numai 1000 de euro a facut atatea cat a spus dar nu mai conteaza!
Credeam ca bloggerii acestia „meseriasi” traiesc mai bine ca mine!
Madalina Uceanu, sa ne apucam sa citim statistici.Dar puteam in acea secunda sa deschid likedin si sa ma uit la ele.
Aici am pus punct si nu mai puteam.Eram rupt de somn iar ceea ce se discuta era asa de fara importanta incat am plecat.Sper sa mai pot ajunge la astfel de evenimente si cantitatea-calitatea informatiei sa imi astampere nevoia de cunoastere!

De precizat ca la ora 20 am fost „nevoit” sa plec in afara bucurestiului la un gratar unde am adormit pe la 6:00.

Daca discutam de modul in care a fost organizat, atat cat am stat am fost foarte multumit.Totul era intr-un stil aparte, se vedea ca s-a dat interesul si jos palaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.