Pagina Facebook

0
55

O pagina Facebook pentru a se putea ridica la standarde de pagina profesionista are nevoie macar de o aplicatie FBML configurata in functie de nevoile site-ului promovat si inzestrata cu un design exceptional.
Aici este adevarata provocare, in ceea ce priveste superioritatea unei pagini Facebook pentru ca majoritatea isi pun tot felul de trucuri pentru pacalirea fanilor sa dea LIKE insa nu asa se face.Folosim aplicatia pentru a realiza un sumar sau mai bine zis o imagine a site-ului promovat, ca userul Facebook sa fie placut impresionat si doritor sa dea un Like apoi sa intre pe site.Nu trebuie obligat userul sa dea Like ci trebuie sa i se arate ca multumirea fata de site este un simplu Like.
Nu va pot spune secretul profesional nici aici pentru ca ar insemna ca maine sa vad 2-3 pusti ca vand pe diverse forumuri astfel de servicii.
O pagina Facebook, pentru a putea fi promovata trebuie realizat un complex de instrumente ce vor ajuta la realizarea acestui demers.
Sa ne uitam putin la pagina Facebook a noastra VIPE .Observam ca pur si simplu este o pagina la inceput de configurare si cu slabe performante.Nu prea avem timp sa ne promovam pe noi insa cu timpul vom arata proiectele de pe Facebook.
Invatati sa va promovati corect, fara spam si fara minciuna pe Facebook, dar mai ales acordati o atentie paginii d-voastre de Facebook ce va reprezinta afacerea pentru ca in curand aceasta va insemna mult mai mult decat site-ul care va deveni doar un instrument.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.