(P) Specialist reparatii TV

Daca ti s-a stricat televizorul si vrei sa apelezi la o firma de reparatii tv iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a rezolva rapid problema, cu costuri mici si fara prea multa bataie de cap.

1. Descoperi ca televizorul nu mai functioneaza in parametri normali. Poate nu se mai aprinde deloc sau poate imaginea nu mai este cum trebuie. Auzi un sunet ciudat care provine din spate sau ai imagine dar sunet nu. Sunt multiple probleme care pot aparea in buna functionare a televizorului.

2. Cauti o firma de reparatii tv. Cauta pe internet, anunturi din ziare/ reviste (daca ai la indemana), afise de servicii din zona, in Pagini Aurii. Poti cere sfatul unui prieten care s-a confruntat cu aceeasi problema. Uneori recomandarile sunt foarte util si te scap de timp pierdut, caci ajungi usor acolo unde trebuie.

3. Contactezi firma de reparatii tv. Ii suni sau mergi direct la ei daca sunt aproape de tine. Le spui despre ce problema este vorba si stabilesti cu acestia restul detaliilor legate de repararea echipamentului: cat ar costa o reparatie, cum se face diagnosticul, daca se merita sa-l repari, daca trebuie sa te deplasezi tu la centrul de reparatii sau firma are si servicii de reparatii direct la domiciliu.

4. Mergi la centrul de reparatii tv, daca asa hotarasti impreuna cu operatorul de la firma. O sa fie nevoie sa duci tu televizorul la ei, il lasi acolo si te vei intoarce intr-o alta zi sa-l iei. Sigur, uneori este posibil ca sa beneficiezi de o constatare pe loc, iar daca ai noroc si este vorba de o problema minora este posibil chiar sa pleci acasa cu televizorul deja reparat.

5. Programezi o intalnire cu depanatorul daca vrei sa vina direct la tine acasa. In acest caz, nu e nevoie sa te deplasezi tu pana la firma de reparatii. Pur si simplu stabilesti o zi si o ora cand poti fi acasa, iar un specialist reparatii tv va ajunge direct la tine. El va avea cu el o trusa astfel incat sa poata diagnostica unde este problema. Daca este o problema mica, reparatia se poate face pe loc. Daca insa problema este mai grava si este nevoie de inlocuirea unei componente, depanatorul va pleca si se va reintoarce intr-o alta zi cu componenta noua. In aceasta situatie, este posibil sa fie nevoie sa platesti in avans componenta de schimb.

6. O data ce televizorul este reparat, te poti bucura din nou de programele tale preferate. Vei plati pretul stabilit firmei de reparatii tv si, uneori vei avea in continuare o garantie de cateva luni care acopera reparatia sau componenta cea noua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.