(P) Sedinta foto pentru copii

Am vorbit despre marketing si importanta lui, o ocupatie ce iti ofera un camp intins plin de oportunitati. Am incercat sa explic si sa aduc in prim plan modul usor de a castiga bani fara a avea un loc de munca dar o minte clipitoare in ceea ce priveste spiritul artistic.
Am incercat sa vorbesc despre iubire, despre arta, despre femeie.

Acum a venit timpul sa vorbim despre ceva cu mult mai important, despre copii.
Fac parte din generatia care se minuna de tehnologia foto alb-negru, pe cand americanii se lafaiau in tehnologia ce era inaintea noastra cu cel putin 10 ani.
Nu am un album prea stufos de poze si mi pare rau.
Acum cand avem atat de mult acces la un aparat foto am pierdut din vedere esenta fotografiei.
Nu compara, o poza facuta cu un telefon mobil, cu poza facuta cu un aparat foto performant si un fotograf. Niciodata nu va reusi sa rede,a un telefon mobil, frumusetea prinsa prin obiectiv.

Recomand cu caldura parintilor sedinte foto copii pentru ca sunt minunati iar pozele vor fi superbe. Nu pierdeti din vedere acest moment al vietii copilului vostru.
Cadrele, lumina, calitatea….ma lasa visator atunci cand privesc pozele realizate de un bun prieten de-al meu ce reuseste cu succes sa redea frumusetea varstei mititeilor prin pozele sale. Il gasiti la sedintefotocopii.ro.
Pe site-ul sau veti descoperi, pe langa sedinte foto copii, mult mai multe servicii.
Ma uitam la fotografia cu tematica de Craciun. Sunt superbe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.