(P) Gramatica limbii engleze fara profesor

0
59

Da, limba engleza este o limba internationala.
Oriunde mergi, fie in India-Asia, fie in Europa sau in orice alt colt al lumii te descurci daca vorbesti, bineinteles limba locala, sau limba engleza.
Nu este de mirare ca tot mai multa lume din generatia veche ce nu a prins valul acesta al limbii engleze incearca sa invete pentru a se descurca atunci cand pleaca in concediu undeva in afara tarii.
E destul de greu. Imagineaza-ti ca ai plecat in Grecia, acolo unde pleaca mai tot romanul. Mergi la un restaurant in Atena si doresti sare pentru ca a uitat ospatarul sa iti aduca. Doar nu o sa incepi cu semne sa ne faci de ras si sa zica grecii despre noi romanii ca suntem needucati. I ceri „salt, please”. Macar atat!
Pentru inceput este necasar sa inveti gramatica limbii engleze si daca vrei sa o faci de unul singur, fara profesor: http://gramaticaengleza.ro/
Da, nici eu nu stapanesc prea bine gramatica pentru ca nu am unde sa folosesc limba engleza. La fel de greu e si cu vorbitul.

Un prieten mi-a cerut sa il ajut sa invete limba engleza pentru ca isi doreste sa emigreze in Anglia unde va lucra. Are nevoie de cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie.
Am lasat gramatica deoparte si am inceput cu substantivele, pentru ca practic ele sunt inceputul daca ma intrebi pe mine.
E haios ca nu m-am gandit niciodata ca voi face meditatie la engleza, eu fiind din domeniul tehnic.
Asadar, daca incepi cu substantivele: http://gramaticaengleza.ro/substantivul-gramatica-engleza/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.