(P) Fotograf pentru nunta ta

Eu sunt varsator. Se spune ca varsatorii se vor casatori numai atunci cand isi vor permite nunta de vis. Am o imaginatie bogata, fapt ce duce la imposibilitatea unei nunti in viitorul apropiat.

In ceea ce priveste organizarea unei nunti sunt documentat, m-am gandit. Apreciez nuntile in stil americanm, fiind cel mai flexibil. Si ei au traditiile lor, dar traditii cu bun gust. Nu am inteles care e frumusetea furatului miresei sau barbieritul mirelui. Da, stiu ca au o explicatie dar nu mi se pare importanta.

Sa revenim. Imortalizarea acesui moment extrem de important din viata ta nu trebuie lasata pe plan secund. A angaja un fotograf profesionist dovedeste respectul cu care tratezi nunta ta de vis.
Da, multi aleg sa cheme un prieten care are un aparat foto mai bun sau un fotograf care are ceva aparatura. Nu, nu este indeajuns. Ai nevoie de un fotograf profesionsit nu doar un profesionist in Photoshop.
Lumina, cadrul, indicatiile, formeaza fotografii de vis ce le vei putea vedea peste ani. Fotografia de nunta este cea mai importanta amintire de la nunta ta.

Cauti un fotograf nunta, stiu acest lucru, de aceea iti recomand cu caldura oclipa.ro, pentru ca acea clipa minunata, parte a vietii tale, va ramane vesnic desenata in imagini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.