(P) Cum sa protejezi vopseaua masinii

0
65

Discutam cu un prieten zilele trecute despre cum masina lui a ajuns sa arate ca o epava. Isi pierduse luciul iar petele simple incepusera sa se integreze in vopseaua masinii. Problema lui este ca avea convingerea cum ca daca masina lui e curata, totul e bine. A uitat insa de ploaia acida sau de petele lasate de pasari. Si excrementele pasarilor sunt acide si vor manca la propriu vopseaua. Nu este indeajuns sa iti speli masina atunci cand aceasta este murdara, nu este indeajuns ca iti lasi masina in parcare perfect curata. Orice pata va deveni cu timpul vizibila. Asadar cea mai buna solutie pentru a mentine luciul vopselei precum si masina ta intr-o forma vizuala de invidiat este sa aplici sealant sau ceara auto.
Sa te prezinti la un eveniment cu o masina curata si ingrijita inseamna sa ai respect fata de imaginea ta.

Imi aduc aminte de acum multi ani cand aveam o Dacia 1310 pe care o tineam undeva la tara. Consideram ca daca o tin in garaj protejata de mizerie o voi avea tot timpul curata. Nu a fost asa. Mai o pasare, mai o ploaie si cand am spalat-o am constatat ca vopseaua nu mai era ca la inceput.

Asadar, va sfatuiesc sa nu lasati sa treaca timpul si sa fiti nevoiti sa mergeti cu masina la vopsitorie ceea ce ar fi mult mai scump daca doriti o vopsea bine aplicata. Cumparati inca de pe acum o cutie de ceara auto si protejati vopseaua, este mult mai ieftin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.