O problema la o mana…ce doare

Acum aproximativ 3 luni cotul, articulatiile, tendoanele, habar nu am, mi-au cedat. Probabil de la prea multa greutate la sala. Am renuntat la sala si plusul acela l-am pus pe mine cu speranta ca mana imi va trece. Nu a fost sa fie asa, dimpotriva totul s-a agravat.
Zilele trecute, mi-am luat o trimitere de la un ortoped ca nu puteam sa pierd timpul la coada de la medicul de familie si am pornit la drum catre o ecografie pe tesuturi moi. La fel de tupeist am mers tot pe varianta cu plata pentru ca nu puteam pierde timpul sa stau la coada.
Dar tupeul mi-a fost daramat cand m-au pus sa stau totusi, asa din omenie.
Trimitere de la Medas, analize la Babes.
A, stai ca trebuie sa povestesc ceva: la receptia de la Medas, din n Policlinica Titan, era ditamai coada. Ma grabeam, na….trebuie sa si lucrez. Ma bag in fata sa ii spun „receptionerei” ca am venit la ora la care m-am programat telefonic.
Un stimabil domn, care statea sa cada de nervi, ma ia la rost ca m-am bagat in fata. Zic, imi pare rau si ma dau inapoi. Asta mandru de realizare bolboroseste placa dentara.
Pana vad ca scria mare: cei cu plata au prioritate…si tusti in fata amice!
Tusti si tipul trecut de 60 de ani cu gura: domnul, dar coada?
Zic, coada e coada,platesc, trebuie sa ma duc sa muncesc pentru pensiile batranilor.
La care flacaul alaturi de o mandra trecuta si ea de stimabila varsta de 70 de ani: lasa, lasa ca am muncit pentru pensiile noastre.
Eu gura mare si neam de oltean: da, dar daca nu muncesc cei tineri de unde vi le mai da? Din profitul uzinelor inchise acum multi ani?
am in cap un scenariu dragut pentru treaba asta…o comedie ceva.
Sa trecem mai departe.
Am intrat la ecografa, la Babes, si i-am zis: doamna ma doare in zona aceasta si i-am incercuit zona cu degetul. Pune aparatul pe ici pe colo si eu vad ceva. Vad ca nu se uita si pe partea cealalta a mainii.
Ii zic: dar ma doare si aici.
La care cu bun simt, cumatra imi raspundeL: dar acolo nu mi-ati spus ca va doare.
Da femeie, in ea de treaba, vrei sa decupez? Am zis toata zona asta. Vrei sa iti spun exact punctul? Pai daca il stiam la ca naiba mai veneam la tine? Ca sa ce?
M-a fotografiat si pe acolo ca pe o gravida si mi-a dat drumul pe ideea ca nu am nimic. Dar eu nici pumnul sa il strang nu pot ca poate mai prind vreunul ca imi umbla la nervi prin oras.
Am facut o investitie la bugetul statului de 137 lei si am luat 3 foi pe care nici la toaleta nu pot sa le folosesc.
Colega de viata imi spune: dar trebuia sa ii spui de la inceput unde te doare!
Dar eu am spus clar ca ma doare toata zona. Nu eu sunt medicul aici, nu eu trebuie sa ma duc sa ii spunc a ma doare matul la 3 cm de cotitura ce da in matul stang de la pasajul cu burta mare. De asta am platit sa aflu ce ma doare si unde cu exactitate.
Trecem la planul al doilea si anume radiografie dar aici alta poveste ca inca nu m-am urnit sa o fac.
Daca nici asa, o iau pe RMN si pana la urma ii dau singur de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.