O perioada plina de clubareala

Nici nu apucam bine sa pun geana pe pleoaa ca incepe sa bazaie telefonul pe la 8 seara: „Ba, Vipe, ce faci? Stai? Direct Silver church”. Mda, nu dau prea multa graba lucrurilor insa intr-un final ajung prin acest club. Asta se intampla vineri. Buun. Nici nu mai ajung acasa pentru ca dau o tura de somn pe la un partener de pahar. Ma trezesc sambata, merg acasa si dau un somn frate cu ultimul. Ma trezesc pe la 6, fac un dus si cum sambata mie imi tremura buza daca stau in casa, iau blugii, un tricou aruncat prin casa, cardul si la drum. Dau o fuga pe la un alt partener de pahar si zabovim un pic la pozeste alaturi de o sticla de vin. Pe la 1 noaptea se salta ideea de a merge prin club si hop-top ne ma trezesc in taxi si imediat si Centrul Vechi. Din motive ce nu le-am inteles am ajuns prin Rococo.
Mda. Am dat o tura ca sa nu zica lumea ca ne dam de stanga si pe la Club A insa nu am stat prea mult. Ei bine, ma trezesc eu duminica si ziua continua cu detalii minore. Luni seara, tot asa, pe la 7, bazaie telefonul si aud iar vocea de sambata, cam cu aceeasi replica numai ca spune alta locatie. Luni, ajung prin Old City si de acolo pe la 5 dimineata acasa.
Acum suntem in a doua saptamana si parca ma gandeam ca scap de data asta dar de azi, joi, pe mess, un tovaras cu aceleasi replici, parca, imi prezinta oferta de vineri.

Acum eu sa refuz?
Parca nu da bine, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.