Nu ai certificat SSL? Iesi afara!

Bun. Trecem la lucruri serioase.

Se aud vorbe cum ca Google isi propune sa dea in sandbox cu site-urile care nu au SSL sau cel putin sa le considere mai importante pe cele care au, in defavoarea celor care nu au.
Acum probabil te intrebi cu ce ajuta acest lucru? Adica de ce sa mai dai niste bani pe intretinerea unui website cand tu de abia te ajungi cu mentinerea lui pe linia de plutire?
Pentru ca sunt persoane care au mii de site-uri create special pentru spam sau pentru a promova site-urile principale.Google vrea sa ii faca pe cei ce au asa ceva sa se lase de meserie. Doar nu vor cumpara certificat SSL pentru toate acele site-uri.

Nu stiu daca te-ai uitat dar site-uri bancilor au SSL. cum iti dai seama: la adresa au un lacat sau adresa lor incepe cu https://www in loc de http://www.

Asadar daca ai nevoie de un certificat SSL scrie acii si voi cauta unul ieftin si bun pentru tine, sau daca ai cumparat deja unul spune pretul si de unde ca sa vedem si noi cei car einca nu au cumparat un certificat SSL ce si cum.

SSL and Secure Certificates provide security for your website by encrypting communications between the server and the person visiting the website.

In order to use SSL, you need to have an SSL Certificate (also known as a Secure Certificate) installed on your server, a dedicated IP address, and visitors to your website need to use a modern web browser, such as recent versions of Internet Explorer, Firefox, Safari or Google Chrome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.