Mergi si stai la camin…i-a spus ea

0
29

Totul parea amestecat si parca nimic nu mai era familiar. Ganduri de disperare ii treceau prin suflet caci nu stia pe ce cale sa o apuce.Nimic nu era simplu, abia cand isi gasise linistea, abia cand era in sfarsit multumit cu viata sa, cu cine este si cu ce face.

Oare era totul o manipulare creata de femeia in care avusese incredere? Era o intamplare care il adusese in aceasta situatie de a nu-si putea da seama cum si ce sa faca sa fie bine? Ea il adusese in acel loc, ea il sfatuise sa faca acel lucru, ea era omul care doar se folosea de el. Dupa atata timp in care a sustinut-o, fortat fiind sa isi paraseasca orasul ea ii spune sincer si fara nici macar o mica remuscare: mergi si stai la camin. Era acel loc unde nu statuse nici in cele mai grele timpuri ale sale. A fost de ajuns o simpla vorba ca totul sa prabuseasca respectul si increderea avute pentru ea.

Aceasta a fost pe scurt o mica, foarte mica parte din o scena. E greu sa intelegeti despre ce este vorba insa voi transforma in hartie si coperta acest proiect.

Personajele principale ale romanului la care lucrez de ceva timp si se apropie de final, sper, sunt Alexander si Emma. Inca nu am ales un titlu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.