Magazin nou? Cum sa vinzi din prima?

0
53

Vrei sa iti deschizi un magazin online facut de VIPE Studio?
Daca nu ti-am spus eu cum sa faci asta inseamna ca nu ai magazinul online facut de mine asa ca uite o lectie gratuita de marketing. Totul se face pe smecheria ta si prostia altora. La urma urmei interesul tau este sa vinzi legal, nu?
Sa luam agentiile de email marketing de aci din tara asta scumpa numita Romania.
Fiecare agentie de email marketing are in portofoliu niste clienti, mai mari sau mai mici.
Tu, te orientezi catre una care are in portofoliu clienti din nisa ta, adica target-ezi pana in fund.
Acum, incepe smecheria: le studiezi magazinele online si serviciile oferite(suport, livrare, refund etc.), le studiezi design-ul si tot ceea ce include site-ul.
Trebuie sa incerci sa faci ceva mai bun decat au ei.
Dupa ce ai facut magazinul, pe barba ta, verifici ca nu cumva sa ai produse ca ale lor sau mai slabe ci produse alese pe spranceana.
Acum este mai smecher decat ei.
Pentru ca totul este pregatit iei plicul de bani in mana si mergi la agentia de mail marketing pe care ti-ai ales-o ca si victima. Stai de vorba cu ei, le capeti increderea, le dovedesti ca pentru tine confidentialitatea este Dumnezeul tau online si aduci vorba de a-ti vinde intreaga baza de date care au strans-o pe smecheria lor de la clienti.
Astfel, tu, esti in posesia abonatilor tuturor magazinelor ce acea agentie le are in portofoliu. Ai un site mai frumos decat acei clienti care sunt concurentii tai directi, ai produse mai bune si servicii mai bune.
Totul duce la vanzari mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.