Lucky charms lucrate manual

0
30

Cine nu-și dorește să aibă noroc în viață? Cine nu-și dorește o doză de magie? Probabil toată lumea tânjește după astfel de lucruri. Însă dacă nu ești foarte mofturos iar norocul pe care ți-l dorești vrei să fie în cantități mici, atunci poți apela la lucky charms sau accesorii handmade făcute de acei artiști care au preluat această muncă minunată de la strămoșii lor.

Te-ai gândit vreodată ca fiecare element din viața ta te poate afecta fie pozitiv, fie negativ? Însă singura responsabilă ești tu deoarece tu alegi ca acele elemente să facă parte din viața ta. Alege astfel să ai parte de cel puțin un lucky charm, accesoriul handmade ce îți va face viața mai minunată și îți va adăuga ceva mai mult noroc și energie pozitivă în activitățile pe care le întreprinzi.

Însă acest lucky charm poate veni în tot felul de versiuni, elementul car le scoate îl evidență pe fiecare dintre ele fiind simbolurile ce le reprezintă. Fie că este vorba de un porumbel, o bufniță, o geantă din lemn sau orice altceva, tu trebuie acestui accesoriu să-i creezi o poveste și să-i oferi o anumită semnificație. În acest fel, vei avea ocazia ca orice accesoriu handmade pe care îl achiziționezi să fie un lucky charm.

Și pentru că nu vrem să te lăsăm cu ochii în soare, îți vom prezenta câteva modele de accesorii care, în urma achiziționării, au devenit lucky charm-uri pentru posesori, deoarece au știut ce povești și semnificații să le atribuie.

Un prim model ar fi o brățară cu un look foarte interesant și atrăgător, o brățară ale căror pietre semi-prețioase sunt conectate în așa fel încat acestea, puse cap la cap, formează o un fluture, simbolul libertății. La un astfel de accesoriu puteți atașa o poveste despre ultimul moment în care ai fost independentă și ai reușit de una singură să faci ce ți-ai propus.

Păsările, de obicei, reprezintă libertatea și pacifismul deoarece acestea sunt acelea care se înalță tot mai sus de la orizontul rutinei de zi cu zi și sunt capabile să transforme orice uzualitate în dinamicitate și energie. De asemenea, unui animal de pradă ai putea să-i atașezi o poveste în care te-ai luptat pentru ceea ce îți doreai. Toate aceste povești ajuta ca accesorii pe care tu ți le cumperi să nu fie simple accesorii, ci să fie mai multe de atât. Să fie lucky charms pline cu emoții.

Și partea interesantă este rutina vitală ce se formează. Tu ajungi să umpli bijuteria respectivă de emoții, iar apoi, transformându-se într-un accesoriu norocos, acesta te va încălzi cu energie pozitivă. Cea mai bună parte este că ciclurile acestei rutine sunt nelimitate și că atât timp cât reușești să încarci accesoriul cu emoții, acesta va avea grijă să te încarce cu energie pozitivă.

Alege să fii pozitivă. Alege un accesoriu și oferă-i o poveste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.