Logo FaceDeal.ro

0
39

FaceDeal.ro, este un site de reduceri online, un design mai fictiv insa cu o idee putin diferita de restul fermei.Logo-ul realizat pentru acest site este tip brand, acest putand fi folosit ca sigla pentru orice tip de afacere nu numai pentru nisa de reduceri, poate fi usor aplicat pe o suprafata pentru reclama, pe tricou tip marca etc.

Esenta unui logo sta in unicitatea acestuia, in faptul ca acesta sa poata fi luat de sigla si nu doar de forma.Nu pot sa iau un exemplu negativ, ca sa nu fiu acuzat de anti-reclama de aceea va spun sigur ca acesta noi consideram ca este de calitate foarte buna.

Un logo poate fi foarte usor complicat in ceea ce priveste design-ul, incercand sa dea impresia sau sa aiba aerul a ceva complicat, ceva frumos prin acest fapt, insa, este destul de greu de aplicat.

Sa luam cazul unei firme ce doreste sa scoata pe piata o firma de tricouri insa atat este de complicat design-ul logo-ului incat daca il vor micsora nu se va mai alege nimic de el.Ce se intampla aici?

Noi, cei de la VIPE, nu realizam pur si simplu logo-uri, noi realizam un brand, o imagine, o sigla ce va va reprezenta in orice loc, nu numai pe factura firmei sau site-ul afacerii d-voastra.

Un logo bun cere un focus grup, un logo bun cere cel putin o saptamana de studiu cu cel putin 1000 de pareri ale 1000 de persoane diferite.Noi asta facem.Lucram doar cu gandul spre perfectiune si dorim sa realizam ceva incredibil.Nu dorim sa ne recomandati d-voastra personal ci insusi lucrarile noastre.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.