Jocuri online

Citeam acum cateva zile, pe un forum, postarea unui utilizator in care cerea un sfat cu privire la renutarea la jocuri.
Mmmmm….
Jocurile nu sunt pentru cei slabi de vointa. Jocurile sunt petru cei cu timp liber, sunt pentru relaxare.
Nu voi incepe un articol in care sa laud jocurile online. Vreau doar sa va spu povestea mea cu privire la jocuri.
Se intampla acum 7 ani, cand am avut primul calculator capabil. Jucam intr-o nebunie jocuri cu masini. Devenisem depedent si nu ma deranja acest lucru.. Petreceam in jur d e4 ore pe zi jucand. A durat cam 2 ai. Destul de mult. Mi-am dat seama ca nu era productiv timpul pierdut. Nu invatam nimic din asta.Mi-am cautat o alta ocupatie care sa-mi creeze dependenta si sa fie productiva. Am devenit dependent de online. Din fericire dependenta de online s-a transformat in loc de munca.
Acum refuz orice invitatie la un jocpe calculator. Prefer un joc scurt, de relazare pe online. Am gasit de curand un site cu jocuri 3D. Sunt haioase, nu ecesita prea mult timp si omoara plictiseala. Asadar am gasit o ocupatie cu care sa imi omor timpul liber din pauzele de la locul de munca.

Poate pare putin deplasat ca eu, batran in devenire, ma mai joc. Dar, na, sunt un produs al timpului viitor. Nu beau cafea si socialziez cand am ce si cu cine. Cele 5 minute de pauza ce le am la fiecare ora nu imi dau posibilitatea sa fac prea multe decat sa joc un joc online.
Ma nou joc jocuri cu trenulete. Ce?
Imi plac.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.