Inca sunt in viata

0
29

Nu am mai scris de ceva timp si aceasta decizie involuntara se datoreaza volumului incarcat de munca si stres, lucruri de care am parte in ultima vreme. Mi-am schimbat locul de munca si cam acesta este principalul motiv.
Subiectul acestui articol este neplata salariului. iata ce se intampla: cu zambetul pe buze si o bucurie interioara imensa am mers la „directoare” cu foaia in amna. Pe ea scria mare DEMISIE. Reactia a fost una ca de parca nu reprezenta o importanta pentru nemuritoarea directoare. Nu vreau sa fiu rau pentru ca s-a purtat frumos dar cu o viclenie demna de prostie.
Asadar, eu mi-am dat demisia asa ca presupun ca mi se cuvine sa imi primesc lichidarea salariului si plata zilelor de concediu. Raspunsul acesor intrebari a fost: nu avem bani. De parca pe mine ma interesa sa cred aceasta minciuna.
Oricum, totul a ajuns in paragina si ma refer la partea de care ma ocupam eu. Asta ma bucura pentru ca munca mea nu era recunoscuta.
La noul loc de munca ma simt bine, totul e ok si acum sa vedem cum va decurge.
Nu vreau sa povestesc inca de ceea ce se intampla aici pentru ca nici despre fostul loc de munca nu am povestit.
A, da, blogul a primit update de PageRank. Un cacat pentru ca la un site unde am cateva mii de articole unice platite(cumparate) mi-a ramas la 0. Deci un cacat de PageRank

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.