Imprumut Provident

Eu sunt genul de om care nu poate strange nici un leu acolo pentru a cumpara ceva. Salariul de care dispun nu-mi ajunge sa pot lua un LED la 1500 lei sau un iPhone la 3500 lei. Nu imi ajunge pentru ca am o gramada de responsabilitati(factura Enel, RDS, intretinerea, cluburile, Orange, transport, mancare, site-urie, abonament sala etc.). De abia am reusit luna aceasta sa pot lua un aspirator fara sac la 250 lei.
Luna viitoare trebuie sa imi cumpar o pereche de tenisi, o camasa si o pereche de pantofi, asta insemnand cam 150 lei camasa+ 350 lei pantofii+ 200 lei tenisii. O gramada de bani, o investitie obligatorie. Sunt lucruri de care am nevoie fara dar si poate.
Acum, ma gandeam sa fac un imprumut din asta leger, un card de credit, un overdraft sau ceva de genul ca sa mai schimb prin casa una alta(tv-ul, laptop-ul sau telefonul). De ce?
Nu pentru ca nu am bani ci pentru c anu pot strange. Am nevoie de 3 luni sa pot lua un tv placut mie. Ei bine, nu am cum. Macar la banca sunt obligat sa platesc.
Stiu ca sunt multi contra dar am vazut ca cei de la Provident au niste solutii draguta.
Ma imprumut la Provident 1000 lei. Platesc 1319 lei cu rate de 29 lei saptamanal. Peste cei 1000 lei mai pun eu 500-700 lei si imi cumpar un tv.
Nu dau mult pentru acest seriviu si cred ca un imprumut Provident este destul de ok.
Am un modul dragut pentru calcularea imprumutului-ratelor etc.
Daca nu sunteti incantati de un imprumut Provident, va las mai jos un link catre OTP Bank.
Aici: click

3 COMENTARII

    • Toata lumea zice asta dar bancile nu-mi dau card. De ce? Pentru ca mi-am pierdut timpul ca freelancer si nu am vechime in campul muncii.
      Trebuie sa mai astept pentru asta. Nu o sa-mi fac imprumut la provident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.