Import produse in Opencart si update automat de stocuri si preturi

0
65

Acum ca multe persoane au invatat pe propria piele ca un magazin online este de nelipsit atunci cand ai unul fizic numarul tepelor se va inmulti.
De ce?
Pentru ca preturile foarte mici atrag. Un om strans de buzunar la stomac va fi nevoit sa promita orice numai sa primeasca ceva. De acord cu mine?

Import produse in Opencart din feed-ul furnizorului

Recomand cu caldura sa arunci un ochi pe loka.ro si sa comanzi un serviciu de import al produselor din feed-ul furnizorului. Nu conteaza ce versiune de Opencart ai, 2 sau 3, important este sa ai un feed cu cat mai multe informatii.
Bineinteles putem rescrie informatiile din feed dupa cum urmeaza: pretul de achizitie il putem multiplica in functie de amai multe nivele (preturile pana in 50 lei cu 40%, preturile pana in 200 lei cu 35% si asa mai departe)

Update automat de stocuri si preturi – Verificare zilnica sau in fiecare ora a stocurilor si preturilor

Bineinteles ca odata ce ai produsele in magazinul tau online trebuie sa ai in fiecare ora, zi sau saptamana o verificare a stocurilor si unde este cazul update-ul. Astfel tu nu vei vinde produse ce nu le ai in stoc.
Mai mult de atat, acest lucru poate fi facut pe un numar nelimitat de furnizori, deci poti avea mai multe feed-uri.

Scopul tau ca administrator de magazin online este sa vinzi nu sa iti prinzi urechile in partile tehnice ale acestuia. Scapa de multa munca si lasa un profesionist sa te ajute. Nu pleca urechea la lucruri prea ieftine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.