Hosting optimizat WordPress

Sunt intr-un research continuu despre pachetele de hosting shared din Romania. Am luat la puricat ofertelor firmelor cunoscute de gazduire web pentru a afla care dintre ele ofera pachet de gazduire optimizat pentru WordPress.
Hosting optimizat Wordrpess?
Cred ca este prea mult spus. Orice platforma consuma resurse.

Am inceput cerandu-le firmelor de hosting sa imi dea detalii complete despre urmatoarele:
max_execution_time 180
memory_limit 128M
post_max_size 32M
upload_max_filesize 32M

Daca ai un framework ce iti amnanca resurse…

Au pachete de hosting shared foarte bine realizate. Nici macar cel mai scump nu asigura cele de mai sus. Va dati seama ce smecheri sunt?
Ma obliga sa imi iau vps pentru un blog. Mars ma de aici!
Adica, esti inutil. Nu-mi da 100 GB pe HDD ca nu am ce face cu ei, am blog. Da-mi memory_limit mai mare, nu-mi da 64, da RAM, da procesor.
In fine.
Am gasit resurse sufieciente la Claus, Hostmama si alte cateva firme. Preturile difera bineinteles. Dar sunt sub cele ale celor care nu ofera resursele cerute.
xServers nu au nici un shared care sa indeplineasca cerintele. Se poate asa ceva?
Apoi cand vine vorba de preturi? Sunt astronomice. De ce sa ofere ei RAM ca e scump, impodobesc ofertele cu HDD ca e ieftin si mult.
Ei bine, lucrez la o chestie smechera. O stim doar doua persoane. Vreau sa daram mizeria asta din hosting-ul romanesc. Ne auzim prin vara.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua,

  cateva clarificari la neadevarurile transmise de dumneavoastra :

  1. Acest website este realizat pe wordpress si ruleaza pe un pachet de gazduire minim oferit de Hostico cum bine stiti si se pare ca functioneaza foarte bine. Reiterez, un pachet minim si in nici un cazl cel mai mare conform celor transmise in acest articol.

  2. Resursele acestui website, cum foarte bine puteti sa le observati si dumneavoastra din wordpress respectiv cu un phpinfo() sunt mai mari decat cele prezentate ca fiind minimele necesare :

  max_execution_time = 300
  memory_limit = 64M
  post_max_size = 110M
  upload_max_filesize = 100M

  3. Resursele pachetelor de gazduire Hostico pot fi vizualizate la adresa : https://hostico.ro/utilizare-resurse/ . Clientii cu aplicatii complexe pot foarte bine sa selecteze un pachet de gazduire care ofera resursele necesare. Pentru un wordpress simplu, asa cum reiese si din accesarea acestui site e suficient un pachet de gazduire minim.

  4. Daca doriti sa promovati un serviciu pe care urmeaza sa-l lansati puteti sa o faceti si fara sa ne atacati in mod gratuit, in special cu date false.

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri asa cum stiti va stam la dispozitie 24/7 pentru clarificari si suport tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.