Hip – Hop vs Alte genuri

Poate cel mai cunoscut stil de muzica in toate tarile si cu siguranta cel mai des intalnit in America, hip-hopul nu se compara cu nici un alt gen de muzica. Daca in manele scopul principal si mesajul dintre randuri este ironizarea romanului prin scoaterea in evidenta a lipsei banilor, consumul excesiv de alcool si iubirea pierduta iar in muzica usoara se promoveaza ca si in manele corpul cat mai nud al unor femei mari cantarete sau al unor barbati, hip-hopul nu promoveaza si nu sponsorizeaza nici un lucru spus mai sus.

Greu de inteles prin profunzimea mesajului si prin jocurile de cuvinte, acest stil este fara doar si poate cel mai curat stil de muzica din toate timpurile.Iar prin curat nu ma refer la cel mai pasnic ci doar la cel mai corect din punct de vedere muzica. Dezapreciat din cauza injuraturilor din versuri si mesajelor impotriva unor guverne, hip- hopul este singurul stil de muzica care isi trage existenta dintre cartiere, acolo unde el a luat si i-a nastere in fiecare zi.

Mesajul real exprimat direct sau prin subinteles legat de un eveniment sau de un sentiment vazut din alte perspective decat il vad oameni obisnuiti, acest gen de muzica educa omul atat mental cat si spiritual. Fiecare piesa are puterea de a trezi amintiri sau idei in minte ascultatorului si sa il faca sa o simta pentru ca ” muzica hip-hop nu se asculta, ea se simte ”
Guest Post

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.